Buis Lichtreclame B.V.

Laan van Waalhaven 141a, 2497 GK Den Haag

Welkom, wij zijn Buis Lichtreclame

Zichtbaar zijn is voor de meeste bedrijven absoluut noodzakelijk. Sinds 1923 zijn wij prominent aanwezig als vooraanstaand leverancier van zichtbaarheid. Op het gebied van (licht)reclame kunnen wij het volledige traject voor u verzorgen. Van productie en montage tot projectmanagement en onderhoud. Voor nieuw te realiseren projecten tot aan het ombouwen van uw bestaande lichtreclame. Buis Lichtreclame werkt uitsluitend met een vast team van medewerkers, met elk een eigen specialisme.

Buis Lichtreclame biedt u een totaaloplossing van wens tot resultaat!

Het vertalen van de klantwens naar een beeldmerk is meer dan de gedachte alleen. Uw bedrijfsdoelstelling en bedrijfsfilosofie  moeten op een juiste wijze worden vertaald zodat het uiteindelijke resultaat aansluit op uw behoefte. Een gedegen advies op basis van gebouw-esthetica, lichthinder, omgevingsfactoren, materiaalkeuze en duurzaamheid is daarbij van essentieel belang. Buis Lichtreclame heeft een jarenlange ervaring opgebouwd om u hier deskundig in bij te staan en samen met u de juiste keuzes te maken.

Ontwerp, Design & Engineering

Als de wensen verwoord zijn en de mogelijkheden besproken is het tijd om het visueel te maken, beelden spreken tenslotte meer dan woorden. Onze eigen engineering beschikt over de juiste tools om uw wens duidelijk in beeld te brengen. Samen met u wordt beoordeeld of dit beeld aansluit op uw behoefte. Indien akkoord verzorgen wij – indien noodzakelijk – de aanvraag van de benodigde vergunning(en). Wij nemen de totale projectcoördinatie in handen en houden u op de hoogte van de voortgang.

Service & Onderhoud

Wij beschikken over over eigen Service- en Onderhoudsmonteurs die uw (licht)reclame preventief onderhouden en in topconditie houden.

Buis Lichtreclame B.V. is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 070-3074180 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf