BSB Reclame v.o.f.

Kiotoweg 711 + 729, 3047 BG Rotterdam

Van ontwerp tot perfecte uitvoering

BSB Reclame is een erkend signbedrijf dat bestaat uit een enthousiast team van ervaren signmakers en DTP-ers opererend in de gehele Benelux.
Wij hebben creatieve, gedreven ontwerpers en ervaring in al de verschillende takken van reclame.

Wij beschikken over een VCA gecertificeerd montageteam. Of het nu gaat om een reclamebord of een compleet bouwbord, wij hebben de kennis, materialen en service in huis.
Ons team monteert van Rotterdam tot in de gehele Benelux en zelfs daarbuiten. BSB is logistiek gezien een goede keuze. Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen ook uw product monteren of verzenden naar de klant. Verder zijn we in het bezit van verschillende groot formaat printers en een grote voorraad plaatmaterialen en diverse printmedia.

20 jaar geleden klein begonnen en door flexibiliteit, kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding groot geworden tot een bedrijf met alle disciplines onder één dak, met als doel uw omzet en naamsbekendheid te vergroten.

Indien u op zoek bent naar autoreclame, gevelreclame, reclameborden etc. bent u bij ons op het juiste adres.

Wij zijn ook ook eigenaar van Magneet Visual®. Het Magneet Visual® systeem is een innovatief product voor het snel wisselen van high quality full colours op een magnetische ondergrond.

BSB Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf gevestigd in Rotterdam. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin

Stuur een e-mail Bel 010-5019816 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf