Bordbusters B.V.

Polseweg 22, 6851 DB Huissen

Bij Bordbusters zorgen we vanaf 1999 voor vernieuwing op het gebied van buitenpresentaties.

Onze Bordbusters projectborden hebben een klapconstructie met een betonnen voet, een frame van gegalvaniseerd staal en bordmateriaal van gerecycled forex. Hierdoor kunnen onze Bordbusters snel, eenvoudig en op vrijwel iedere locatie en ondergrond geplaatst worden. Onze Bordbusters worden dan ook veel ingezet bij wegwerkzaamheden, bouwprojecten, buitenexposities en als verkiezingsborden.

Naast bouw- en projectborden hebben wij ons de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het zelf ontwerpen, produceren en monteren van alles wat met signing te maken heeft. Van het beletteren van volledige wagenparken tot het produceren van kleine stickers; wij gaan iedere uitdaging aan.

Wij onderscheiden ons door de focus op de volgende 3 pijlers:

Milieu & maatschappelijk verantwoord ondernemen
Wij focussen ons op het hergebruik van materialen, het investeren in een milieuzuinig wagenpark en het inzetten van medewerkers in Social Return projecten. Bij Bordbusters kunnen we dan ook met trots zeggen dat wij het eerste signbedrijf van Nederland zijn dat niveau 3 van de CO2-Prestatieladder heeft behaald.

Een goede voorbereiding en persoonlijk contact
Een goede voorbereiding is het halve werk, het persoonlijke contact zorgt voor een passend en onderscheidend advies waarin creativiteit en een zorgvuldige uitvoering voorop staan.

One-stop shop
Onze productiemogelijkheden zijn zeer groot, dit onderscheidt ons en biedt de flexibiliteit om onze klanten volledig te ontzorgen en de klant net dat beetje extra te geven.

Bent u opzoek naar een SI’BON Erkend Signbedrijf dat u volledig ontzorgt op het gebied van binnen- en buitenreclame? Dan bent u bij Bordbusters aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren door eerder uitgevoerde projecten. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur een e-mail Bel 026-3259706 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf