Blue Label

Vijverhoek 37-1, B-8520 Kuurne

We decorate product

Jouw partner in visuele communicatie. Als jonge onderneming voert Blue Label kwaliteit, snelheid van leveren en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Doordat we de productie zoveel mogelijk in eigen beheer doen, hebben we een volledige controle op het productieproces. Hierdoor is maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn voor ons geen enkel probleem. Met deze bedrijfsfilosofie verzorgen we graag jouw bestellingen, of het nu gaat om kleine individuele bestellingen of grote reeksen. Discretie is bij ons prioriteit. Hierdoor leveren wij ook aan tal van doorverkopers en verzorgen we eventueel de plaatsing.

Blue Label is gespecialiseerd in peesdoeken en beschikken tevens over een ruim aanbod en voorraad eigen profielen. Ook diverse types lichtbakken worden in eigen atelier vervaardigd.

Ontdek ook de allernieuwste ontwikkelingen op onze website inzake akoestische oplossingen.

Bij Blue Label ben je dus aan het juiste adres voor al je grootformaatprints. We gebruiken hierbij bij voorkeur textiel omwille van zijn veelzijdigheid en zijn elegante uitstraling. Ons textiel wordt gedrukt via sublimatietechniek gebruik makende van water gedragen kleurstoffen. Hierdoor is deze techniek heel milieuvriendelijk en zijn er ook geen storende geuren aanwezig bij de doeken.

Op onze website vind je een uitgebreid overzicht van onze producten. Aarzel niet ons te contacteren mocht je zaken zoeken die niet vermeld zijn of indien je een bezoekje wil brengen aan onze showroom. We kunnen je vast en zeker verder helpen.

Blue Label is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel +325672 4250 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf