Benelux Sign Systems B.V.

Gulberg 27, 5674 TE Nuenen

Benelux Sign Systems is de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een specialist op het gebied van Formulestyling en Lichtreclame.

Wij zijn altijd bij u in de buurt met onze vestigingen in Nederland en België.

Uw logo in LED of uw beeldmerk in neon? Prominent op de voorgevel of sfeer verhogend achter de toonbank? Bij Benelux Sign Systems kunnen we elke vorm van lichtreclame en formulestyling voor u produceren. Van thin signs tot neonletters en van reclamezuilen tot raambelettering. Gegarandeerd volgens de actuele richtlijnen en regelgeving, ongeacht uw wensen en budget. Dat doen we altijd op basis van uw specifieke wensen en eisen: bij ons staat uw wens in de spotlights!

Ons klantenbestand weerspiegelt onze veelzijdigheid. Wij werken zowel voor grote retailketens als kleine zelfstandigen, dit doen we altijd op basis van snelle service.

Onze monteurs zijn namelijk gestationeerd op vier vestigingen verspreid over de Benelux. De productie vindt volledig in eigen huis plaats: het design, de bewerking van kunststof en aluminium onderdelen, het glasblazen en spuiten. We geloven in lange termijn relaties met opdrachtgevers, bij referenties op onze website, vindt u een overzicht van reeds gerealiseerde projecten.

Geen uitdaging is ons te groot

Hebt u een aparte wens op het vlak van buitenreclame? Vertel ons uw idee en samen maken we een passende uiting.

Daarnaast kunt u bij Benelux Sign Systems ook terecht voor een andere externe blikvanger voor uw business, namelijk het terras.

Vertel ons uw wens en wij ontwerpen en bouwen voor u een terras op maat. Onze partner Benelux Terrasbouw kan elk terras voor u realiseren.

Benelux Terrasbouw heeft dan ook een brede klantenkring, zowel horeca als particulieren. Met name op het vlak van horecaterrassen hebben wij een uitgebreide expertise.

Zo werken wij voor onder andere Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch Bier, Hoegaarden, Leffe, Alfa Bier en Pepsi Cola.

Naast flexibiliteit, hebben wij ook compliancy hoog in het vaandel staan. We zijn continu op de hoogte van de actuele regelgeving op het vlak van terrasbouw en terrasschermen.

Dat geldt voor zowel de gemeentelijke als de landelijke en Europese wetgeving. Zo kunnen wij u garanderen dat uw terras altijd tot in detail voldoet aan de geldende regels.

Hebt u behoefte aan onderhoud? Dan zijn onze mensen snel ter plekke.

Benelux Sign Systems: uw professionele lichtreclame en terrasbouw partner!

Benelux Sign Systems is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie of van gedachten wisselen over uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op via de buttons onderin.

 

Stuur een e-mail Bel 040-2836930 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf