Basco Design

Pallasstraat 28, 5048 CJ Tilburg

Basco Design combineert plezier met kwaliteit.

Welkom bij Basco Design in Tilburg, de specialisten in Visuele Communicatie.

Basco Design is sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van heel veel merken en bedrijven. Wij hebben alles in huis om de productie van uw buitenreclame, voertuigreclame, bewegwijzering, drukwerk, bedrijfskleding, promotieartikelen en presentatiesystemen te realiseren. Wij helpen u graag met onze constante kwaliteit en met de bekende visuele slagkracht.

Met onze ruim 25-jarige ervaring weten wij precies wat er allemaal mogelijk is en kunnen wij eindproducten van topkwaliteit leveren aan onze klanten. Met minder nemen wij dan ook geen genoegen!

Compleet pakket

Basco Design is onder andere gespecialiseerd in autobelettering, buitenreclame, binnenreclame, bewegwijzering, raamtinting, drukwerk en ontwerp, promotieartikelen en werkkleding. Nieuw in onze dienstverlening is het bouwen en onderhouden van websites en social media voor bedrijven. Wij bieden een compleet pakket aan van producten en diensten dat ieder bedrijf nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. De huisstijl van een bedrijf kunnen wij in alle producten en diensten die we aanbieden terug laten komen, zodat het totaalplaatje helemaal klopt. Wij vinden het schitterend om ideeën uit te werken die mensen in hun hoofd hebben, of om zelf iets te ontwerpen dat een klant mooi vindt.

Omdat wij ons werk met plezier doen en kennis van zaken hebben, zijn onze klanten vrijwel altijd tevreden met het eindresultaat. Bij ons vindt de klant altijd persoonlijk contact, zodat de lijnen kort en duidelijk blijven. Zo zijn we op de hoogte van alle wensen en verwachtingen van de klant.

Service

Onze klantenkring loopt uiteen van kleine zelfstandigen tot grote bedrijven met duizenden medewerkers. Wij hebben met al onze klanten een goede band. Bij veel grote bedrijven is de service een ondergeschoven kindje, terwijl dit juist zo belangrijk is voor klanten. Wij hebben de uitstraling van een groot bedrijf, maar bieden nog altijd de service van een klein bedrijf.

Basco Design is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 013-5700224 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf