Bas Neon Lichtreclame B.V.

Zaalbergweg 11, 2314 XS Leiden

Al sinds 1965

Bas van Gellecum startte het bedrijf in 1965 en legt zich toe op neon glasblazen. Als zoon van meester glasblazer Wilhelm van Gellecum (1911-1961), kent hij het klappen van de zweep. Dit gaf hij door aan een nieuwe generatie glasblazers, die Bas Neon samen met hem en zijn zoon Remko maakten tot het succes van vandaag.

Bas Neon is meer dan een neon producent
Bas Neon is sindsdien meer dan een neon producent.
Bijna alles wordt geproduceerd binnen de eigen werkplaats en in het echte handwerk is Bas niet te evenaren. Technologische vernieuwingen worden nauwgezet gevolgd. Door gebruik van milieuvriendelijke technieken was Bas in staat om het verfgebruik met 80% te reduceren.

Projectbegeleiding
Bij grote projecten stelt Bas Neon een projectleider aan. Vergunningen regelen, constructie berekening en contact met de klant behoren bij zijn taak. Ook zorgt hij voor het aansturen van ontwerpers en technische uitvoering. Vanzelfsprekend horen bewaking van de planning en oplevering hierbij. Bas Neon heeft ervaring met zeer grote projecten en zorgt voor een perfecte, zorgeloze uitvoering van uw project. Ook kunt u het onderhoud bij ons onderbrengen.

Constructiewerkplaats
Centraal in het bedrijf bevindt zich de grote constructiewerkplaats. We hebben ruime ervaring met bijzondere constructies in vele materialen waaronder roestvrijstaal en aluminium. Punt- en constructielassen wordt in eigen huis uitgevoerd. Er worden doosletters van zink, roestvrijstaal en aluminium gemaakt. Het formaat van neonletters en lichtbakken is vrijwel onbegrensd.

Mochten er nog vragen zijn dan helpen wij u graag.

Bas Neon Lichtreclame is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

 

Stuur een e-mail Bel 071-5899265 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf