Art Nzo

Herenstraat 41, B-3960 Bree

 

Art Nzo, een jong en dynamisch familiebedrijf!

Art Nzo zorgt voor de volledige visuele communicatie van uw bedrijf of merk. We helpen het authentieke karakter van jouw bedrijf te visualiseren en te verspreiden. Door het combineren van traditionele technieken zoals beletteringen, drukwerk, promoartikelen… en het creëren van visuele ankers, XXL en 3D-technieken maken we een impact op uw publiek dat blijft nazinderen.

Twan Kerckhofs is meester beeldhouwer en gebruikt zijn affiniteit met sculpturen om deze te integreren in de bedrijfscommunicatie. In 2019 investeerde we in een grootformaat 3D-printer waar we heel snel grote objecten kunnen printen. Door het combineren van verschillende stukken en een professionele afwerking kunnen we zowat alles aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een grote fluostift uit te werken als etalage object of een ijsje met neon verlichting te gebruiken als gevel decoratie en eye-catcher voor voorbijgangers.

Daarnaast staat Anne Kerckhofs die met haar expertise in de print & sign-wereld naadloos de combinatie maakt met het grafische werk. Hierin gaan we nog verder door alle fysieke communicatiekanalen open te gooien en met u op zoek te gaan naar de mogelijkheden die ons aanbod rijk is. We stellen alles in het werk om het verhaal dat uw bedrijf of merk wilt vertellen te vertalen naar een visuele beeldtaal die uw klant zal herkennen.

Tot slot is onze visie gericht op een duurzame aanpak. Het is voor ons belangrijk dat we als onderneming ons steentje bijdragen in de samenleving en hebben dus voor elke oplossing een duurzamer of ecologisch alternatief. Met deze aanpak, onze brede expertise en mateloze toewijding bekomen we samen een resultaat dat waarde toevoegt aan uw verhaal en laten we een wow-gevoel achter bij uw klant.
Kortom kan Art Nzo zich flexibel opstellen en meedenken met uw vragen en wensen. Bij elke order streven ze naar eerlijke prijzen met een oog voor kwaliteit. Art Nzo werkt vaak unieke totaal projecten uit en schrikt niet weg voor speciale en kunstzinnige opdrachten. Kortom bij Art Nzo kan u terecht voor al uw sign & 3D oplossingen van a tot z.

Stuur een e-mail Bel 00-32-89466775 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf