ANDRS B.V.

Industrieweg 13 b, 1521 NC Wormerveer

Wat is ANDRS

Ontdek de kracht van ANDRS, het bureau in de omgeving van Amsterdam dat als doel heeft jouw merk op te laten vallen. Ontstaan uit de samensmelting van CRS sign en Koelewijn Reclame, brengen wij de Noord-Hollandse down-to-earth mentaliteit gecombineerd met een flinke dosis ervaring, creativiteit en skills. Met de focus op resultaat helpen we om jouw merkuitstraling naar een nieuw niveau te tillen. Dus als je op zoek bent naar een team dat jou zichtbaarheid van ontwerp tot eindproduct kan laten shinen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Onze kernwaarden zijn:  Loyaal | Creatief | All-in-one

Benieuwd waarom wij ANDRS zijn

Bij ANDRS rocken we met ons kleine team. Korte lijntjes en snelle actie, daar houden we van! We hebben de perfecte mix van teamwork en gezelligheid, waardoor wij een wendbaar en efficiënt dream-team zijn. Uitdagingen en kansen? Bring it on!

Loyaal

Bij ANDRS staat de klant op nummer één. Serieus, wij zijn er echt voor jullie. Wij communiceren open en zonder poespas. Bij ANDRS zijn wij altijd bezig onszelf te verbeteren met als voornaamste doel mooie dingen te creëren en onze klanten een glimlach te bezorgen. Hier dus geen one-size-fits-all gedoe. Als het nodig is gaan wij voor unieke en op maat gemaakte oplossingen. We denken zelfs vooruit, nog voordat jij het vraagt.

Creatief

In de studio van ANDRS hebben we een grafisch vormgever die de juiste vibes vangt en een dtp’er die de puntjes op de i zet. Samen maken ze visuele wonderen die je doen duizelen van verbazing! Van one-off huisstijlen tot realistische impressies, we hebben het allemaal in huis. Dus als je een dosis creativiteit nodig hebt, wij brengen jouw uitstraling tot leven!

All-in

Bij ANDRS vind je het ultieme signing spektakel, want wij hebben het totaalpakket in eigen huis. We hebben niet alleen een kick-ass back-office die alles vlekkeloos laat verlopen, maar we hebben ook een team van creatieve genieën die je versteld doen staan. En weet je wat nog cooler is? We hebben onze eigen productieafdeling waar de magie plaatsvindt. Van ontwerp tot eindproduct, alles onder één dak! Het beste van alles? We doen ook nog eens de montage zelf. Wij zorgen dus zelf voor de finishing touch. Daarom zijn wij ANDRS…

ANDRS dé visionaire meester in visuele communicatie! Bij ANDRS kun je terecht voor een breed assortiment aan diensten en ons team staat altijd klaar om jouw bedrijf een visuele boost te geven:

Ontwerp

Onze creatieve studio transformeert jouw voertuigen, gevels en andere projecten tot ware kunstwerken. Maar ook voor unieke ontwerpen van posters, flyers, huisstijlen of promotionele materialen ben je bij onze designstudio aan het goede adres.

Voertuigbelettering

We laten jouw bedrijfsvoertuigen schitteren en herkenbaar zijn met opvallende en soms juist ook subtiele beletteringen en wraps.

Gevelbelettering

We geven jouw bedrijfspand een nieuw en professioneel uiterlijk met in het oog springende reclameborden, lichtgevende letters, 3d freesletters, raamstickers, spandoeken en vlaggen.

Interieur signing

Met op maat gemaakte decoratieve elementen zoals wanddecoraties, raamfolies, interieurfolies en wandframes brengen we de gewenste sfeer en merkidentiteit van jouw bedrijf tot leven in jouw interieur.

Event signage

We versterken de uitstraling van jouw evenement met zowel informatieve als decoratieve signage. Denk aan beursstands, displays en (led)textielframes. Ook ondersteunen we met trots diverse sportclubs met sponsorborden en reclamedoeken.

Winkelinriching

Niet alleen trekken we de aandacht met opvallende buitenreclame, maar we tillen ook de klantbeleving aan de binnenkant van jouw winkel naar een hoger niveau met krachtige retailstyling en POS-materiaal.

Bewegwijzering

Dankzij onze op maat gemaakte bewegwijzering leiden we bezoekers naadloos door de ruimtes van jouw kantoorpand, winkel of bedrijfspand.

ANDRS B.V. is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons bovenin.

Stuur een e-mail Bel 075-6224373 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf