Alfabet B.V.

Vriezendijk 1, 7683 PL Den Ham

Alfabet Inspireert en Realiseert!

Alfabet Belettering presenteert alles op het gebied van visuele en 3d communicatie. We ontwikkelen en maken bedrijfspresentaties en productpresentaties in de ruimste zin van het woord. Van gevelreclame en autobelettering (fleetmarking) tot beursstand.

We beseffen dat markten meer concurrerend zijn dan ooit. Daarom helpen we u met effectieve, efficiënte en betaalbare oplossingen. Alfabet Reclame ontwerpt, produceert en monteert (en beheert desgewenst) elke denkbare communicatiedrager. Of het nu gaat om binnen- of buitenreclame: één seintje en uw vraag wordt beantwoord, uw probleem wordt opgelost. We hebben de kennis, de mensen, de ruimte en de faciliteiten om compleet vakwerk te leveren en u snel en accuraat van dienst te zijn. Van een enkele lichtbak of display tot de professionele aankleding van uw bedrijfspand.

Complete wagenparken worden door ons voorzien van reclame. Auto’s, bussen en vrachtwagens krijgen een eigen uitstraling. Maar ook borden en gevelreclame wordt door ons geproduceerd en gemonteerd. Wij hebben productieruimtes waar de gevelletters voorgemonteerd worden en een aparte ruimte om grote opleggers van signing te kunnen voorzien. Sign draagt bij aan naamsbekendheid.

Wij hebben ervaren vakmensen die veel kennis hebben in elke vorm van printmedia. Ook leveren we drukwerk van visitekaartjes tot en met huis-aan-huis verspreiding van brochures en folders. Wij hebben productiemachines in huis om op korte termijn flyers te kunnen produceren of een gepersonaliseerde mailing te kunnen versturen. Daarnaast is ook de levering van spandoeken en posters vanuit eigen productie met een korte levertijd mogelijk.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Alfabet Belettering is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0546-673770 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf