AKDR Visual Group B.V.

Overtoom 147-149, 3011 KD Amsterdam

AKDR Visual Group B.V., een opvallend creatief en dynamisch reclame- en productiebedrijf

Indien u op zoek bent naar een vorm van reclame, dan bent u bij AKDR Visual Group aan het juiste adres. AKDR is te vinden midden in Noord Holland, Amsterdam aan de bekende Overtoom.

Voor een uitgebreid reclame-aanbod adviseren wij van ontwerp tot eindproduct en denken wij met u mee zodat we samen tot het beste resultaat komen. U kunt bij ons onder andere terecht voor diverse signage als belettering, autobelettering spandoeken, digitaal printen, relatiegeschenken, reclameborden, raambelettering, stickers en drukwerk. Ook het dtp en ontwerp kunt u aan AKDR overlaten. Daarnaast kan de klant ook bij ons terecht voor kentekenplaten.

Showroom Overtoom

Ons filiaal aan de overtoom 147-149 is een winkelpand waardoor we het voor de klant laagdrempelig maken binnen te stappen. De winkel is één grote showroom waardoor de klant geïnspireerd zal worden met de mogelijkheden die signage allemaal met zich meebrengt.

AKDR denkt met de klant mee om samen in goed overleg de juiste oplossing te bedenken om uw bedrijf zichtbaarder te maken.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u!

AKDR Visual Group B.V. is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 020-6182149 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf