ADC Nederland

Rietveldenweg 60, 5222 AS 's-Hertogenbosch

Familiebedrijf ADC is thuis in vele soorten signing, van autobelettering tot verlichte gevelreclame en van huisnummerborden tot volledige bewegwijzering. Onze meer dan 30 jaar ervaring zetten we in voor uw project – met een resultaat dat altijd in lijn is met uw huisstijlkleuren. De medewerkers met passie voor hun vak maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Alles wordt intern verzorgd, van ontwerp tot montage.

Naast signing hebben we bij ADC ruim 20 jaar ervaring met de meest recente milieuvriendelijke printtechnologieën. Ons materiaal is voor 99,9% de-inktbaar, wat leidt tot doeltreffende recycling. Van bouwtekeningen tot individuele boeken, wij garanderen minimaal afval en optimale kwaliteit.

Binnen ons familiebedrijf zijn service, flexibiliteit en snelheid van groot belang, zonder in te boeten aan kwaliteit. We zetten ons in om de behoeften van onze klanten te vertalen naar passende oplossingen en hanteren een proactieve benadering in ons advies. Het welzijn van ons personeel ligt ons nauw aan het hart, en we stimuleren hun groei en ontwikkeling.

Of printen dan wel drukken het meest geschikt is, hangt af van uw specifieke vereisten – de opdracht, de deadline en het gewenste aantal exemplaren. Bij ADC voorzien we u van deskundig advies om de juiste keuze te maken en zorgen we ervoor dat uw project stipt op tijd wordt voltooid.

Sinds 1998 heeft ADC zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf binnen de grafische sector, onder leiding van Gert-Jan van Roosmalen. Gedurende de afgelopen jaren hebben we zes keer de prestigieuze FD Gazelle Award-nominatie ontvangen, een bewijs van onze gestage groei en vernieuwende aanpak.

ADC Nederland is als Erkend Signbedrijf uw betrouwbare partner voor analoge en digitale communicatie in Nederland en België. Wij streven naar een complete ontzorging, van concept tot levering. Met een team van 215 medewerkers verdeeld over vier vestigingen in Nederland, combineren we traditioneel vakmanschap met geavanceerde technologie.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via een van de buttons op deze pagina.

Stuur een e-mail Bel 073-6120566 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf