ABS-Reclame

Achterzeedijk 57 unit 43, 2992 SB Barendrecht

Advies, Begeleiding en Service. Dat is ABS-Reclame!

ABS-Reclame bestaat sinds 1981. In de loop van de jaren is een gevarieerde klantenkring opgebouwd met opdrachtgevers waarvan het werkgebied uiteenloopt van lokaal tot internationaal. Daardoor heeft ABS Reclame in Barendrecht geleerd zich flexibel op te stellen en elke opdracht, hoe klein of hoe groot ook, de juiste portie aandacht te geven.

Wat doen wij

Van een reclamebord, geveltekst, lichtreclame tot interieurdecoratie aan toe, ons bedrijf is daar de uitgelezen partij voor. Wil men duurzaam een reclametekst, logo of afbeelding (graphic) laten maken om ergens ter verduidelijking of ter verfraaiing aan brengen? Dan kunnen wij elke wens ook echt vormgeven. Met name het ontwerp en de keuze van de te gebruiken materialen is de expertise waar men voor bij een signbedrijf moet zijn. En daar kunnen wij dan in een adem ook de montage aan toevoegen.

Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen en wij kunnen tegenwoordig in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om. Zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren en ook nog ergens verantwoord monteren.

Wil men bij ons een auto laten wrappen, dan kunnen wij dat natuurlijk ook. In mat, glanzend, metallic, carbon of met een print (graphic). Het kan allemaal want wij zijn specialist in het aanbrengen van zelfklevende folie.

Met de passie om verschillende soorten materiaal met elk hun eigen waarde toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Daarbij vraagt deze laatste discipline naast vakmanschap ook om veilig werken conform de ARBO-richtlijnen.

Als onderneming kent ABS Reclame zijn verantwoordelijkheid. Waren vroeger de prijs en de verwerkingssnelheid van bepaalde materialen nog doorslaggevend in de beletteringswereld, nu zijn andere criteria aangelegd. De biologische afbreekbaarheid van aanbrengvloeistoffen bijvoorbeeld. Of de wijze waarop bepaalde onderdelen zijn geproduceerd. Ook duurzaamheid komt aan de orde.

Contact

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

ABS Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons bovenin.

Stuur een e-mail Bel 0167-564545 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf