ABC Promotion Terneuzen B.V.

Finlandweg 12, 4538 BL Terneuzen

ABC Promotion, de juiste partner voor visuele communicatie!

ABC Promotion Terneuzen B.V. – Van een reclamebord, geveltekst, interieurdecoratie tot autoreclame aan toe, ons bedrijf is daar de uitgelezen partij voor. Wil men duurzaam een reclametekst, logo of afbeelding (graphic) laten maken om ergens ter verduidelijking of ter verfraaiing aan brengen? Dan kan ABC Promotion in Terneuzen elke wens ook echt vormgeven. Met name het ontwerp en de keuze van de te gebruiken materialen, is de expertise waar men voor bij een signbedrijf moet zijn. En daar kunnen wij dan in een adem ook de montage aan toevoegen. Bij ons worden met creativiteit en een goed uitgeruste werkplaats allerlei soorten binnen- en buitenreclame gemaakt.

Wat doen wij

Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen. Wij kunnen tegenwoordig in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om. Zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren en ook nog ergens verantwoord monteren.

Als signbedrijf beschikt ABC Promotion over organisatietalent en kunnen wij grote projecten goed handelen. Want er komt veel bij kijken om bijvoorbeeld 100 auto’s in korte tijd te beletteren of van 50 winkels het interieur ‘even’ te restylen. De klant wil de auto’s immers nauwelijks missen en in de winkel mag de chaos van de ombouw maar van korte duur zijn.

Wil men bij ons een auto laten wrappen, dan kunnen wij dat natuurlijk ook. In mat, glanzend, metallic, carbon of met een print (graphic), het kan allemaal want wij zijn specialist in het aanbrengen van zelfklevende folie.

Wij passen met passie verschillende soorten materiaal toe met elk hun eigen waarde. Zo kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Daarbij vraagt deze laatste discipline naast vakmanschap ook om veilig werken conform de ARBO-richtlijnen. Veel van onze productiemedewerkers en met name onze buitenmonteurs beschikken dan ook over een VCA-diploma en veiligheidscertificaten als ‘Veilig werken met een hoogwerker’.

Contact

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit. Graag maken we eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Neem gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

ABC Promotion Terneuzen B.V. is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons bovenaan.

Stuur een e-mail Bel 0115 - 622634 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf