ABA Reklame

Zoeterwoudseweg 21 F, 2321 GM Leiden

Voor autobelettering, printwerk, spandoeken of lichtbakken. Aba Reklame helpt u graag!

Van een reclamebord, geveltekst, lichtreclame, interieurdecoratie tot autoreclame aan toe, ABA Reklame is daar de uitgelezen partij voor. Wil men duurzaam een reclametekst, logo of afbeelding (graphic) laten maken om ergens ter verduidelijking of ter verfraaiing aan brengen? Dan kan ABA Reklame in Leiden elke wens ook echt vormgeven. Met name het ontwerp inclusief de keuze van de te gebruiken materialen is de expertise waar men voor bij een signbedrijf moet zijn. En daar kunnen wij dan in een adem ook de montage aan toevoegen.

ABA Reclame is een reclame- en beletteringsbureau dat is opgericht in 1992. Van ontwerpen, beplakken tot montage, wij hebben alle kwaliteiten in huis om elk project op te laten vallen. Wij zijn sterk in design, binnen– en buitenreclame, autobelettering, vlaggen en printwerk.

Onze klanten zijn zeer divers. Van bedrijven, winkels tot particulieren. Groot en klein. Complete gevels tot scooters in een andere kleur. Voor ons is geen klus te gek. Onze projecten zijn in de regio Zuid-Holland, Noord-Holland en soms nog verder in Nederland.

Wat doen wij

Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen en wij kunnen tegenwoordig in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om, zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren en ook nog ergens verantwoord monteren.

Wil men bij ons een auto laten wrappen, dan kunnen wij dat natuurlijk ook. In mat, glanzend, metallic, carbon of met een print (graphic), het kan allemaal want wij zijn specialist in het aanbrengen van zelfklevende folie.

Met de passie om verschillende soorten materiaal met elk hun eigen waarde toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Daarbij vraagt deze laatste discipline naast vakmanschap ook om veilig werken conform de ARBO-richtlijnen.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

ABA Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 071-5321411 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf