4-BRANDS B.V.

Zwenkgrasstraat 5, 1313 LC Almere

4-BRANDS biedt oneindig veel mogelijkheden en creatieve oplossingen voor retail, standbouw, events, outdoor en instore advertising, point of sale en fleetmarking. Van creatie, prepress, productie, projectmanagement tot montage.

Als het gaat om printproducties, de beste service, de meest innovatieve materialen én een sterk concurrerende prijs, dan zijn wij daar de uitgelezen partij voor. 4-BRANDS in Almere streeft natuurlijk ook naar de allerhoogste kwaliteit.

Als signbedrijf beschikken wij over organisatietalent en kunnen wij grote projecten goed handelen. Want er komt veel bij kijken om bijvoorbeeld van 50 winkels het interieur ‘even’ te restylen. In de winkel mag de chaos van de ombouw maar van korte duur zijn.

Ons geavanceerde machinepark is klaar voor de toekomst. Onze productieprinters printen zijn tot wel 3,2 meter breed en kunnen een productiecapaciteit aan van maar liefst 5.000 m2 per dag. Met professioneel gemak verwerken we een uitgebreid assortiment van materialen. Van alle soorten textiel tot glas, aluminium, hout, PVC en zelfklevend vinyl.

Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen en wij kunnen tegenwoordig in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om, zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren en ook nog ergens verantwoord monteren.

Met de passie om verschillende soorten materiaal met elk hun eigen waarde toe te passen, kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Daarbij vraagt deze laatste discipline naast vakmanschap ook om veilig werken conform de ARBO-richtlijnen. Veel van onze productiemedewerkers en met name onze buitenmonteurs beschikken dan ook over een VCA-diploma en veiligheidscertificaten als ‘Veilig werken met een hoogwerker’.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij 4-BRANDS aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas, PVC-vrije kunststoffen en beschikken over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes, wat zeker in een pand een verademing is.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

4-BRANDS, uw vertrouwde printpartner, staat voor u klaar en hoopt u spoedig te mogen verwelkomen.

4-BRANDS, is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Bekijk http://youtu.be/YFRsgJ36btk voor een impressie van 4-BRANDS of bezoek onze website voor meer informatie: http://www.4-brands.nl.

Stuur een e-mail Bel 036-7671600 Bezoek onze website

Ons specialisme: Belettering, Binnenreclame, Buitenreclame, Canvasprinting, Drukwerk | Folders, Gevelreclame, Printing, Raamfolie, Reclame, Vlaggen | Banieren

Gerealiseerde projecten

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf