3Motion

Poldergotestraat 7A, B-9240 Zele

Ontwerp, productie, afwerking, verzending & montage, 3Motion heeft het allemaal in eigen beheer, waardoor we service & kwaliteit kunnen garanderen.

3Motion in Lokeren (tussen Antwerpen en Gent) is een jong & dynamisch bedrijf. We zijn gespecialiseerd in groot formaat printing & bieden een ruim gamma aan van producten & diensten.

Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen en wij kunnen tegenwoordig in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om, zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren. Ook kunnen wij dat verantwoord monteren.

Verlichten en aanlichten

Ook op het gebied van verlichten en aanlichten zijn wij een expert. Werden er jaren geleden veel buitenreclames van neon voorzien – een nog steeds ongeëvenaarde lichtbron – en grote lichtbakken van tl-balken, tegenwoordig passen wij ook veel led techniek toe als lichtbron. Met leds kunnen wij heel flexibel met het ontwerp zijn en er relatief eenvoudig besturingssystemen aan koppelen waardoor wij ook op kleur kunnen aansturen.

Een stap verder hierin zijn de led- en lcd schermen die tegenwoordig worden ingezet voor binnen- en buitenreclame. Daarvoor is het signbedrijf de aangewezen specialist: we hebben verstand van de techniek en van origine hebben wij de kennis om images te maken voor op het scherm.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij 3Motion aan het juiste adres. Wij werken met hout, metalen, glas, PVC-vrije kunststoffen en beschikken over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes, wat zeker in een pand een verademing is.

Wij hebben de passie om verschillende soorten materiaal met elk hun eigen waarde toe te passen. Wij kunnen dan ook allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit. Wij maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

3Motion is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 00-32-52255230 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf