030 reclame

Nijverheidsweg 9 E, 3433 NP Nieuwegein

Bent u op zoek naar hoogwaardige reclame- en signage-oplossingen, variërend van reclameborden, gevelteksten en lichtreclame tot interieurdecoratie en autoreclame? Dan is 030 reclame de juiste partner voor u. Of u nu een reclametekst, logo of afbeelding (graphic) duurzaam wilt creëren voor verduidelijking of verfraaiing, 030 reclame in Nieuwegein kan uw wensen omzetten in tastbare realiteit. Onze expertise, vooral bij het ontwerpen en de keuze van materialen, maakt ons uw ideale signbedrijf. Bovendien kunnen we ook de montage voor u verzorgen.

De sterke punten van 030 reclame:

  • Wij zijn goed in RVS belettering, freesletters en doosletters (eventueel verlicht), evenals autobelettering, reclameborden, vlaggen en spanframes.
  • Als 030 Reclame zijn we een vertrouwd gezicht in de regio Utrecht, vooral actief bij MKB-bedrijven in plaatsen als Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern, Utrecht en Nieuwegein. Maar ook landelijke klanten maken gebruik van onze diensten.
  • Wij zijn pioniers in grootformaat printen en kunnen tegenwoordig afbeeldingen leveren in bijna elk (extreem groot) formaat. Of u nu een XL-print van 16 x 5 meter nodig heeft of een bisonyl doek van 110 x 60 meter, wij kunnen dit snel en vakkundig leveren en monteren. Onze printers kunnen zelfs tot 600 m² per uur printen.
  • Als u overweegt uw auto te laten wrappen, bieden wij diverse opties, waaronder mat, glanzend, metallic, carbon of een op maat gemaakte print (graphic). Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zelfklevende folie.
  • Recentelijk hebben we digital signage aan onze diensten toegevoegd, wat steeds belangrijker wordt, zelfs voor kleinere MKB-bedrijven. Het verstrekken van advies blijft onze belangrijkste prioriteit, en we maken graag een afspraak om uw behoeften te bespreken.

Een solide samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, daarom brengen wij niet zomaar een offerte uit. We hechten waarde aan een persoonlijke kennismaking om uw ideeën en wensen te begrijpen en vervolgens een indrukwekkend ontwerp en uitvoering te leveren die aan uw verwachtingen voldoen.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Stuur een e-mail Bel 030-6302520 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf