Nijverheidsweg 9 E, 3433 NP Nieuwegein

030 reclame

Van een reclamebord, geveltekst, lichtreclame, interieurdecoratie tot autoreclame aan toe, 030 reclame is daar de uitgelezen partij voor. Wil men duurzaam een reclametekst, logo of afbeelding (graphic) laten maken om ergens ter verduidelijking of ter verfraaiing aan brengen, dan kan 030 reclame in Nieuwegein elke wens ook echt vormgeven. Met name het ontwerp inclusief de keuze van de te gebruiken materialen is de expertise waar men voor bij een signbedrijf moet zijn. En daar kunnen wij dan in een adem ook de montage aan toevoegen.

De sterke punten van 030 reclame:

Wij zijn sterk in RVS belettering, freesletters en doosletters (eventueel verlicht). Maar ook autobelettering, reclameborden vlaggen en spanframes.

Als 030 Reclame zijn we een vertrouwd gezicht in de omgeving van Utrecht. Vooral actief bij MKB in plaatsen als Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern en natuurlijk Utrecht en Nieuwegein. Maar ook landelijke accounts maken van onze diensten gebruik.

Wij zijn de uitvinders van het groot formaat printen en wij kunnen tegenwoordig in bijna elk (extreem groot) formaat een afbeelding leveren. Voor een XL-print van 16 x 5 meter draaien wij ons hand niet om, zeker als men bedenkt dat wij over printers kunnen beschikken die wel 600 m² per uur kunnen printen. Dus wil men een bisonyl doek van 110 x 60 meter, dan kunnen wij dat in een korte tijd leveren en ook nog ergens verantwoord monteren.

Wil men bij ons een auto laten wrappen, dan kunnen wij dat natuurlijk ook. In mat, glanzend, metallic, carbon of met een print (graphic), het kan allemaal want wij zijn specialist in het aanbrengen van zelfklevende folie.

Recent is digital signage toegevoegd aan onze activiteiten. Deze vorm van klant contact wordt steeds belangrijker en komt nu ook voor (kleinere) MKB bedrijven binnen handbereik.
Geven van advies is nog steeds de belangrijkste doelstelling en daarvoor maken we graag een afspraak.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij brengen dan ook niet zomaar een offerte uit. We maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons onderin.

030 reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Stuur een e-mail Bel 030-6302520 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf