XXL Printshop

De Hoeve 1, B-2390 Westmalle

XXL Printshop uit Westmalle, sinds 2010 de referentie voor uw signing en digitaal drukwerk.

XXL Printshop is een one stop shop voor àl uw visuele communicatie.

Wij bedrukken communicatie- en reclamematerialen zoals borden, stickers, spandoeken, roll up banners, flyers, brochures en visitekaarten. We hebben een uitgewerkt dienstenaanbod voor de vastgoedsector en retail en werken nauw samen met autobedrijven voor de wrapping en/of belettering van voertuigen. Onze klanten zijn ondernemingen uit België en Nederland, van klein tot groot, uit alle sectoren.

Wij denken mee

Via onze website www.xxlprintshop.be kiezen bedrijven snel en eenvoudig uit een ruim aanbod reclame- en communicatiematerialen. We worden ook erg vrolijk van klanten die ons contacteren met een bijzonder verzoek. We schakelen ons reclame atelier in en werken samen met de klant dat eerste creatieve idee uit tot een succesvol eindproduct.

(Be)drukken én plaatsen.
Op vraag van de klant zorgt onze eigen plaatsingsdienst voor het aanbrengen van immo- en projectborden, stickers op etalages of in kantooromgevingen en bestickering van wagens. Dit kan ook op locatie en op het afgesproken tijdstip. Met een onberispelijk resultaat tot gevolg.

XXL Printshop is een trots lid van SI’BON.

Een focus op kwaliteit, een professionele dienstverlening en vertrouwd zakendoen gaan wat ons betreft hand in hand. Daarom zijn we een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Neemt u gerust een kijkje op onze website, hierop staan al onze producten en projecten.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 00-32-36-530899 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf