Sync Signing

Sportstraat 6, 6466 AW Kerkrade

Sync Signing is een grafisch bedrijf in Kerkrade. Wilt u opvallen met uw bedrijfsnaam en de aandacht trekken met kwalitatief goede communicatie-uitingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sync Signing heeft grafisch alles in huis. Wij hebben specialisten in dienst met jarenlange ervaring, naast een eigen ontwerpafdeling en een uitgebreid sign-machinepark:

  • Rolprinters: Canon Colorado en 6000 S;
  • Vlakbedprinters: Arizona 2280 en Durst;
  • Grootste formaat Zünd snijtafel (met vele tools);
  • Laminatoren;
  • 25 meter lange Bürkle UV-lakstraat om uw geprinte paneel- en geprint plaatwerk te kunnen veredelen voor interieurbouw / renovatiewerk. In deze vorm van veredeling zijn we uniek in het land.

Bij Sync Signing zoeken we het persoonlijk contact. Wij maken graag kennis met onze opdrachtgevers zodat we de wensen duidelijk in kaart kunnen brengen en mee kunnen denken. Dat stelt ons in staat om een passende oplossing voor te stellen.

Neem gerust een kijkje op onze website, www.synckleurt.nl, daar vindt u informatie over alle producten en mogelijkheden. Ook ziet u daar voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten.

Sync Signing is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 045-5415566 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf