Stephan van Rooijen Reclame

Landzigt 16-12, 3454 PE De Meern

Over Stephan van Rooijen Reclame

U kunt bij ons terecht voor voertuigreclame, reclameborden en stickers, spandoeken, vlaggen, gevel- en lichtreclame. Daarnaast dragen wij zorg voor huisstijlbewaking. Uw huisstijl is een belangrijk visitekaartje. U wordt hierdoor herkend en het geeft een beeld van uw onderneming weer. Het is dus van essentieel belang dat uw huisstijl in al uw uitingen een eenheid vormt. Wij zorgen ervoor dat de kleuren, vormgeving en verhoudingen consequent en consistent worden doorgevoerd in al uw uitingen.

Wie zijn wij?

Stephan van Rooijen Reclame is een full service (familiair) reclamebedrijf. Wij leveren alles op het gebied van reclame aan voornamelijk zakelijke relaties. Uiteraard helpen wij ook graag particulieren. Met ruim 30 jaar ervaring is Stephan van Rooijen sinds 2007 een toonaangevend bedrijf binnen de reclamebranche. Sindsdien zetten wij ons volledig in om onze opdrachtgevers zichtbaar te maken. Dit doen wij door met u mee te denken bij het bepalen van uw reclameproduct. U krijgt hiermee een kwalitatief product, waarmee u gezien mag en wilt worden, voor een scherpe prijs.

Stephan van Rooijen Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 030-7370862 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf