Standis B.V.

Binnenronde 5, 3901 EK Veenendaal

Wij zijn een jong, dynamisch en groeiend bedrijf. Gevestigd in Veenendaal. Standis heeft als doel; kostenbesparing realiseren voor het onze klanten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw Branding uitingen, op welke manier dan ook, altijd gewaarborgd worden.

Wij worden ook wel Brand Suppliers genoemd. Dit komt er op neer dat Standis de distributeur is waar een marketingafdeling of organisatie zijn vraag kan neerleggen op het gebied van alles wat met branding en promotie te maken heeft, zowel klein- als grootschalig. Niks is ons te gek. Hier valt signing natuurlijk ook onder. Wij zijn al 7 jaar actief op het gebied van signing. Zowel indoor als outdoor, voertuigbelettering of carwrapping . We hebben al vele mooie projecten mogen uitvoeren voor bedrijven binnen het mkb. Maar ook de bestickering op de auto van de personal trainer om de hoek verzorgen wij graag. Wij houden ervan mooie dingen te maken. Samen met de klant.

Dankzij onze oplossingen, bespaar jij tijd én kosten… maar hoe dan?
Omdat je niet meer zelf op zoek hoeft naar allerlei partijen, intermediairs of freelancers. Wij hebben hier alles voor in huis. Onze werkwijze is eenvoudig, voor ons beide. Bij Standis leg je de opdracht met het daarbij beschikbare budget neer en wij gaan direct voor je aan de slag. Resultaat gegarandeerd.

Er wordt duidelijk gecommuniceerd en er wordt een overzichtelijke time table gemaakt waarin duidelijk is wat de kosten zijn, hoe het design er uit komt te zien en wanneer je deze kunt verwachten.

Hierdoor heb je geen lastige communicatie meer met verschillende bedrijven en wordt de foutmarge lager omdat je geen bestanden meer hoeft over te dragen tussen verschillende bedrijven. Zo bespaar je tijd én geld. Standis werkt samen met 50+ leveranciers en partners waardoor we altijd producten kunnen leveren in verschillende prijs/kwaliteit categorieën, alles op maat en alles naar jouw wens.

Standis B.V. is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 085-8771239 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf