W.M. Dudokweg 11, 1703 DA Heerhugowaard

Welkom bij Scholten Reclame + Realisatie

Wát u ook zoekt op het gebied van buitenreclame en belettering, Scholten Reclame + Realisatie maken het voor u. Goed en snel, en met net zoveel aandacht voor het grote geheel als voor de details. Al 19 jaar koesteren wij ons vakmanschap en vinden wij voor elke toepassing de beste oplossing. Creativiteit, improvisatievermogen en kostenbewust meedenken zijn bij ons altijd inclusief. Verwacht van ons professionaliteit, directe communicatie en klantgerichte aanpak in een informele sfeer. We kunnen niet anders. En dat willen we ook helemaal niet!

Eigen montageteam

Onze gespecialiseerde montagemedewerkers voeren uw wensen professioneel uit en zorgen voor ijzersterke montage. In weer en wind, geen gevel gaat ze te hoog. U kunt vertrouwen op hun praktisch inzicht en hun ervaren oog voor presentatiekwaliteit.

Vakmensen

Een enthousiast en toegewijd team van vakmensen staat klaar om aan uw wensen tegemoet te komen. Met inzicht in haalbaarheid en effect en met een prettige combinatie van praktijkervaring en vernieuwingsdrang. Ze zijn niet bang de technische grenzen te verkennen, maar verliezen realisme nooit uit het oog. Ons team vindt dat functionaliteit en gevoel voor design altijd moeten samengaan. Vraag ons gerust om advies voor de presentatie van úw boodschap.

SI’BON kwaliteitskeurmerk

Scholten Reclame is een Erkend Sign bedrijf, gecertificeerd door SI’BON, de overkoepelende organisatie voor sign bedrijven. Uitsluitend bedrijven die in de praktijk hebben bewezen professionaliteit, creativiteit en kwaliteit in huis te hebben, komen voor dit gerenommeerde keurmerk in aanmerking.

Zekerheid dankzij 3M™ garantie

Als 3M Gecertificeerde Signmaker zijn wij onderdeel van een netwerk van kwalitatief hoogwaardige bedrijven in de sign- en printindustrie. Daardoor kunnen we de 3M™ garantie aanbieden. Deze biedt u de zekerheid van een gegarandeerde beeldkwaliteit en duurzaamheid die nodig is om uw toepassing de door u gewenste uitstraling te laten behouden. De 3M™ garantie is de beste en meest betrouwbare graphics-garantie in de signindustrie.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.