Slekkenstraat 8, B-9120 Melsele

Wat we doen?

Publiciteit Studio Robert is uw publiciteitspartner. Onze aandacht voor creativiteit is hier een belangrijke troef. Wij bieden een ruim gamma van producten en diensten aan: belettering, gevelreclame, spandoeken, raamdecoratie en nog veel meer behoren tot onze diensten, alsook een eigen plaatsingsdienst.

Hoe we dit doen?

Onze aandacht gaat in de eerste plaats naar de plaats waar deze reclame aangebracht moet worden, ons hoofddoel is de reclame van onze klant zoveel mogelijk te integreren in een gebouw. Het gebouw van onze klant wordt steeds nadrukkelijker het naamkaartje waarmee het bedrijf in kwestie een bepaald imago wil uitstralen.

Waarom Studio Robert?

Publiciteit Studio Robert is al meer dan 40 jaar een begrip in de reclamewereld. Vele bedrijven hebben hun eigen publiciteit en marketingdienst binnen hun bedrijf, maar doen toch altijd een beroep op gespecialiseerde publiciteitsbureaus, waar men het vak in ontwerpen, maken en plaatsen van reclame het best kan.

Publiciteit Studio Robert B.V. is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.