Partnion B.V.

Brinklaan 66, 1404 GK Bussum

Van het bedrukken van enorme wanden tot digitale schermen, van signage tot beursstands of de branding van een complete winkel. Wat je uitdaging qua visuele branding ook is: Partnion geeft op alle mogelijke manieren vorm om je merkidentiteit te versterken. Partnion zorgt dat je beursstand eruit springt. Dat de juiste sfeer in een winkel werkelijkheid wordt. Een specifieke community bereiken voor, tijdens en na een event. En dat allemaal met de juiste visuele branding. Een vak apart. Ons vak.

Wij gaan op een andere manier met visuele media om en denken vanuit de campagne, want er is veel meer dan alleen de locatie. Op strategische plekken – offline, online én on floor – de juiste middelen, beelden en boodschappen inzetten om een ijzersterke merkbeleving neer te zetten: daar draait het om bij goede visuele communicatie. En dat is precies waar ons team elke dag vol enthousiasme aan werkt.  We staan altijd open voor nieuwe ideeën en werken continu aan het door ontwikkelen van ons productaanbod en onze service.

Partnion is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 035-6316885 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf