PanelPrint B.V.

Rollecate 3K, 7711 GG Nieuwleusen

PanelPrint
In alles wat we doen maken we een unieke indruk:

Ons specialisme is het bedrukken van verschillende materialen. We zijn continue op zoek naar nieuwe producten die jouw een wow-gevoel geven. Een gevoel waar je van onder de indruk bent, een gevoel waarmee je met trots onze producten aan anderen laat zien. Onze producten zijn uniek: een briljante kleurkracht, unieke bedrukkingstechnieken, krasvast of brandveilig.

De projecten die we uitvoeren zorgen voor een unieke indruk. We laten jouw project shinen: ruimtes maken we inspirerend met wanddecoratie en akoestische oplossingen waar je stil van wordt. Buitenruimtes geven we het wow effect met levensgrote prints op krasvaste panelen. Sanitaire ruimtes maken we sfeervol met voegloze panelen. Met onze uitgebreide materiaalkennis maken we het verschil. Zo overtreffen we met creativiteit elke keer je verwachting.

In het contact met jou zijn we uniek. We verplaatsen ons in jouw situatie, herkennen urgentie en communiceren op een manier die bij ons past. Per telefoon of face-to-face scheppen we vertrouwen door persoonlijk, eerlijk en open te zijn. Zo zorgen we voor een lange termijn relatie.

Kortom, samen zorgen we ervoor dat jij een unieke indruk achterlaat!

PanelPrint B.V. is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0529-760100 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf