Monoprint B.V.

Leerlooierstraat 23, 4871 EN Etten-Leur

Welkom bij Monoprint

Indien u op zoek bent naar een signbedrijf voor iets van visuele communicatie, dan bent u bij Monoprint in Etten-Leur in de provincie Noord Brabant aan juist adres. Monoprint is een reclame- en productiebedrijf dat in 1976 is opgericht. Toentertijd opgezet door de heer Nollen senior als specialist in zeefdrukken. Een aantal jaren later kwam zoon Ivo het bedrijf versterken, die er vervolgens het signbedrijf aan heeft toegevoegd. Inmiddels is onze ervaring in sign dan ook al ruim 25 jaar.

De toegevoegde waarden voor de klant om zaken te doen met Monoprint zijn:

een sterk design, een efficiënte productie en goed in logistiek (het organisatietalent). De klant kan bij Monoprint terecht voor autobelettering, gevelreclame, grootformaat printen, buitenreclame, interieur restyling, stickers, banners en voor dat alles maken wij graag ook het ontwerp. Zodoende kan de klant bij ons terecht vanaf het idee (ofwel de wens) tot aan de oplevering van het reclameobject.

Zeefdruk is een specialisme dat Monoprint nog steeds in eigen huis kan. Zeefdruk is met name interessant om stickers of afbeeldingen in een grote oplage te produceren.

Onze grote productiehal op het industrieterrein in Etten-Leur biedt ruimte aan een groot magazijn en een goed geoutilleerde werkplaats. Wij hebben ons eigen montageteam dat op locatie zowel binnen als buiten kan monteren en improviseren. Door de jarenlange ervaring kan ons montageteam in kantoorpanden en winkels XL full color decoraties aanbrengen en tevens buiten op hoogte diverse reclame-objecten monteren.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Monoprint kan als signbedrijf uw bedrijf zichtbaarder maken middels een nieuwe dan wel aangepaste reclame-uiting.

Indien gewenst, brengen wij niet zomaar een offerte uit, maar maken wij eerst graag een afspraak om kennis met elkaar te maken om vervolgens naar idee en wens met een besproken ontwerp en idee te komen.

Monoprint is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte dan wel advies via de buttons onderin. Wij komen graag bij u langs. Uiteraard bent u ook bij ons op de locatie aan de Leerlooierstraat 23 te Etten-Leur van harte welkom. Een van onze medewerkers staat u dan graag te woord.

Stuur een e-mail Bel 076-5033780 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf