MICCS B.V.

Griendweg 100, 4209 DB Schelluinen

Waar wilt u naar toe?

Wat wilt u bereiken? Wie wilt u raken? Essentiële vragen die spelen bij het opstellen van een strategisch plan.  MICCS helpt u graag bij het maken van de juiste strategische keuzes.

Wilt u bijvoorbeeld een nieuw logo, een nieuwe corporate identity, uw gevel beletteren, of een nieuwe website. Wilt u uw product of dienst in de markt zetten? Wij helpen u graag verder.

Plan van aanpak

We  beginnen met een plan van aanpak. Hiermee geven we richting aan het doel dat u voor ogen heeft. Zo weet u direct wat MICCS voor u kan betekenen. In het plan van aanpak staan alle essentiële onderdelen die nodig zijn om uw doel te bereiken, zoals een omschrijving van de doelgroep, de doelstellingen, het huidige en gewenste imago, het creatief concept en de middel keuze.

Planning

Wanneer is de deadline? Wanneer moet de gevelreclame branden ? Wanneer moeten de auto’s beletterd zijn ? Wanneer moeten de bestanden naar de drukker? Wanneer moeten de advertenties aangeleverd worden? Belangrijk is dat alles op tijd klaar is. Daarom adviseert MICCS in dit proces en maakt een realistische planning. Wij stemmen dit ook altijd af met onze partners. Zodat we er 100% zeker van zijn dat we doen wat we beloven.

Middelen

Bij communicatie gaat het om wat je zegt, hoe je het zegt en wanneer je het zegt. Maar ook: waar je het zegt en tegen wie je het zegt. Bij communicatie gaat het nooit alleen om de middelen. Wel om wat je wil bereiken en welke weg je daarvoor kiest. MICCS gaat altijd op zoek naar de meest ideale communicatiemiddelenmix. De perfecte mix versterkt de boodschap. Ze gaan hand in hand. Want uiteindelijk gaat het om het effect. Een krachtige mix van communicatiemiddelen helpt dus!

Media

Wilt u media uitbesteden? Als full-service reclame-, sign- en communicatiebureau werkt MICCS samen met ervaren mediapartners. Partners die wij zorgvuldig voor u hebben geselecteerd. Waardoor wij u van A tot Z kunnen ondersteunen. Daarnaast kunnen deze partners u ook een groot voordeel opleveren. Zoals een extra mediakorting op al uw campagnes. We werken met diverse partners samen. We werken onder meer samen met uitgevers (kranten, vakbladen, tijdschriften) en online en offline  media-exploitanten.

Miccs B.V. is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0184-631800 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf