ME Print & Sign

Staalsteden 22, 7547 TA Enschede

Wij zijn ME Print & Sign

ME Print & Sign, een Twents bedrijf met Twentse waarden als: nuchter, no-nonsense en betrouwbaar. We maken al meer dan 20 jaar de mooiste signs. Dat is geen rocket science, maar wel een vak waarin we ons onderscheiden in helderheid en het opbouwen van langdurige relaties. De productie van binnen- en buitenreclame is bij ons in goede handen. Denk daarbij aan: reclameborden, lichtbakken, freesletters, doosletters, led- en neonverlichting, zuilen, bewegwijzering, raamfolie belettering, displays en grootformaat printen.

Eigen productie

We zijn geen groot bedrijf, waardoor we dingen persoonlijker en met korte lijnen kunnen aanpakken. Door onze passie voor innovatie en sign hebben we ons machinepark uitgebreid met een uv-printer die rechtstreeks op materialen print en een afwerktafel die de opdrachten in elke gewenste vorm afwerkt.

Scherpe prijzen

In onze webshop krijg je een helder beeld van de mogelijkheden en zie je de scherpste prijzen uit de signmarkt. Een snelle en betrouwbare levering is gegarandeerd.

Bestelgemak

In onze webshop bestel je snel en voordelig een reclamebord of paneel van topkwaliteit in elke vorm en met elke opdruk. De site staat vol ideeën, uiteraard bepaalt je eigen creativiteit de grens van de mogelijkheden. ME Print & Sign neemt graag de uitdaging aan.

UV-printen

UV-printen zorgt voor een directe verharding van de inkt door uv-licht. Hierdoor ontstaat een soort reliëf met levendige afbeeldingen en meer contrast. UV-inkt geeft een zijdeglans uitstraling. De prints zijn meteen weather proof en gaan buiten tot wel 5 jaar mee. Veel gebruikte materialen zijn: aluminium, dibond, acrylaat, perspex, hout, karton en vele soorten kunststoffen. UV-printen is milieuvriendelijk.

Textielframe LED

Verlichte textielframes zijn een moderne en aantrekkelijke manier om afbeeldingen, graphics of reclameboodschappen weer te geven. Deze presentatiewanden voor binnen toepassing worden vaak gebruikt als wanddecoratie in commerciële en retailomgevingen, beursstands, horeca, kantoren en andere locaties waar visuele communicatie belangrijk is.

Ontwerp

We helpen je graag met een professioneel ontwerp. Je overlegt met onze designers en binnen 72 uur ontvang je een passend ontwerp. Is het ontwerp niet helemaal wat je bedoelde dan voeren we gratis de correctierondes door. De perfecte oplossing voor het bestellen van meerdere borden in dezelfde stijl, maar met een kleine aanpassing.

Persoonlijk advies

Kom je er bij het bestellen niet helemaal uit? We staan voor je klaar. Wil je niet online bestellen of wil je een project doorspreken? Maken we gewoon een afspraak, zodat we alle mogelijkheden en details samen kunnen bekijken. Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres, voor bijvoorbeeld een gelaste constructie achter je bord draaien we onze hand niet om.

ME Print & Sign is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons bovenaan.

Stuur een e-mail Bel 053-4311178 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf