Maas Reclame & Productie B.V.

Vroenhoutseweg 2B, 4703 SJ Roosendaal

Maak kennis met Maas Reclame & Productie

Maas Reclame & Productie in Roosendaal verzorgt niet alleen autoreclame, reclameborden en spandoeken. Ook voor de vormgeving en uitvoering van zakelijk- en familiedrukwerk kan de klant bij ons terecht.

Zo denken wij bijvoorbeeld graag mee over het logo en de huisstijl van een bedrijf. We ontwerpen, ontwikkelen én realiseren. Het eerste dat bij de visuele communicatie met de buitenwereld gezien wordt zijn immers logo en huisstijl. Ze moeten dus herkenbaar, eenduidig en passend zijn voor een onderneming. Een klant moet een bedrijf hieraan in positieve zin kunnen herkennen en het liefst moet het logo permanent bij hem of haar op het netvlies blijven zitten.

Wat doen wij

Maas Reclame beschikt over een eigen ontwerp- en designafdeling, maar ook over een drukkerij voor zowel textiel- als papierdrukwerk. Zo kunnen wij onze klanten van dienst zijn van ontwerp naar realisatie op het gebied van belettering, drukwerk, internet en textielbedrukking.

Wat te denken van de reclame op een auto? Dit is het ultieme mobiele visitekaartje: het trekt de aandacht van potentiële klanten. Maas Reclame & Productie maakt van elk rijdend object een opvallende blikvanger! Mono colour, full colour, alles is mogelijk.

Ook de gevel van een winkel of bedrijfspand kan door ons worden voorzien van beeldmerk en/of reclameteksten. Dit natuurlijk geheel conform de huisstijl van de klant. Lichtbakken, gevelbeplating en freesletters: wij hebben een enorme variatie aan technieken in huis. Een kantoor of pand maken wij gemakkelijk vindbaar door middel van bewegwijzering in diverse vormen en afmetingen. De daarmee onlosmakelijk verbonden interne wayfinding wordt door ons natuurlijk ook gerealiseerd. Van naamplaat tot reclamevlaggen en van banieren tot complete route-aanduidingen in industriegebieden: Maas Reclame & Productie wijst de klanten de weg!

Open dag, beurs of congres?

Het op de juiste manier presenteren van een product of dienst is van groot belang. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed in het adviseren over de meest geschikte vorm van een display. Zonder een aansprekende display heeft een klant geen goed ondersteunde en versterkte productpresentatie! Wij kunnen dit op allerlei mogelijke manieren verzorgen, bijvoorbeeld door middel van een presentatiewand, met roll-up systemen, of met een draagbare balie voorzien van de firmanaam en huisstijl van de klant. Maas Reclame & Productie heeft ook een breed assortiment aan promotionele kleding, welke wij kunnen voorzien van elke gewenste reclame-uiting. Met flex-, transfertechniek, zeefdruk of borduurtechniek: het behoort allemaal tot de opties.

Maas Reclame & Productie is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0167-536053 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf