M2 Printing

De Vijfhoek 11, 1601 ML Enkhuizen

M2 Printing, Just Amazing

M2 Printing is een jong en dynamisch fullservice Sign en Printbedrijf. We hebben ons gespecialiseerd in groot formaat printen en het leveren van vele soorten reclamemedia, reclameframes en mobiele presentatiesystemen voor marketingdoeleinden, informatieverstrekking en merkverbetering. Denk aan vlaggen, reclameborden, een spandoek, een speakerdoek, of een rolbanner.

Wij printen in elk formaat op elk materiaal. Of het nou grote banieren voor de ADAM Toren zijn, of backdrops in speciale vormen voor podia bij evenementen. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of advies op maat!

Als technisch hoogwaardig printbedrijf willen we steeds voorop lopen in kwaliteit

Dat kan alleen met state-of-the-art printers. Wij werken onder meer met twee recent aangeschafte Vutek GS5000r, die uitstekende printkwaliteit levert in banen tot wel vijf meter breed. Sinds kort hebben we bovendien een nieuwe Mimaki 320, waarmee we probleemloos op 3,2 meter breed alle soorten textiel kunnen printen. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor grote dundoeken in frames, of voor het printen van enorme vlaggen. Met verder onze folie en nieuwe Vutek platenprinter, nieuwe Zund snijmachine en geautomatiseerd bestelsysteem zijn wij de ideale partner voor grote en kleine producties, projecten, winkelinrichting en beursaankleding.

Onze Vutek-printers gebruiken 3M UV-inkt die voldoet aan het Scandinavische milieukenmerk ‘Nordic Swan’. Dit is de meest mileuvriendelijke UV-inkt op de huidige markt. Onze aandacht voor duurzaamheid is met name interessant voor bedrijven en instellingen die eveneens bewust bezig zijn met het effect van hun organisatie op het milieu. Om deze groeiende markt te bedienen hebben wij een breed scala aan PVC-vrije bannermaterialen en folies beschikbaar. Verder is het mogelijk om alle gebruikte materialen te recyclen, het zogenaamde cradle to cradle concept.

M2 Printing is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de buttons bovenaan.

Stuur een e-mail Bel 088-5060200 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf