LBS Projecten BV

Lelystraat 57-M, 3364 AH Sliedrecht

“LBS regelt het!”

LBS wil elk project samen slim aanpakken en met veel plezier. Door met creatieve en praktische oplossingen te komen op het gebied van Merkcommunicatie, Bewegwijzering en Gebouwaankleding pakken we het grondig beet. Binnen bereik en budget.

LBS laat de identiteit, sfeer en route op een slimme manier zichtbaar worden. Zo zorgen we ervoor dat uw bedrijf, kantoor of merk helder en herkenbaar is en uw bezoekers de weg goed kunnen vinden.

Als een sign- en conceptmaker denken wij op onze unieke ‘smart’ manier mee over uw visuele communicatie. Van een creatief idee tot de volledige aankleding en bewegwijzering van een gebouw, binnen en buiten. In onze projecten van complete interieur inrichting tot herkenbaarheid aan de buitenkant, hebben wij het niet over ‘materialen’ of ‘producten’, maar kijken wij verder en zijn we een betrouwbare partner. Vandaar onze slogan en belofte en uw garantie: “LBS regelt het!”.

SMART Kernwaarden

Onze SMART kernwaarden zijn leidend in de werkwijze van LBS. Het is het kompas van de organisatie en aanpak.”

Samenwerken
Wij zien onszelf als onderdeel van het team, waarbij de opdrachtgever de belangrijkste teamspeler is. LBS heeft de kennis en specialisten in huis om het project tot een succes te maken.

Meedenken
Elke project start met een idee. Een idee dat ongetwijfeld meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft. Wat willen we bereiken? Wij denken actief mee. Zo vinden wij samen de ideale oplossing.

Ambitieus
Streven naar een goed resultaat. Wij zijn Hollandse doorzetters. En geven niet snel op. We zijn erop gefocust het plan te realiseren en gaan graag die uitdaging aan. Samen werken we het creatieve idee uit.

Realistisch
Creatieve oplossingen zijn prachtig, maar ze moeten wel realistisch zijn. Bij LBS hebben wij een praktische insteek. We snappen de markt en weten heel goed dat elke geïnvesteerde euro ook terugverdiend moet worden.

Tijd
Maak kennis met de flexibiliteit van LBS. Wij houden van duidelijkheid, open communicatie en korte lijnen. Geen dagen wachten op een antwoord of een aanpassing, maar een snelle reactie zodat jij of u ook door kan gaan. Met minimale overlast leveren wij een project af binnen de afgesproken tijd.

Doel van LBS

Het doel van LBS is om ieder project op een unieke en persoonlijke wijze aan te pakken. Met als gewenste situatie een meer dan tevreden opdrachtgever en een voor allen positief projectresultaat. Een jarenlange relatie met een gezamenlijke gunfactor als uitgangspunt. Het is de sleutel om succesvol te kunnen samenwerken.

Merkcommunicatie – Bewegwijzering – Gebouwaankleding

LBS regelt het!

LBS Projecten BV is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons bovenin.

Stuur een e-mail Bel 085-7325707 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf