Lelystraat 57-M, 3364 AH Sliedrecht

LBS Projecten B.V.

LBS Let’s be smart!

LBS wil elk project slim aanpakken. Door met creatieve en praktische oplossingen te komen op het gebied van signing en branding pakken we jouw huisstijl grondig beet. Binnen bereik en budget. LBS laat jouw identiteit op een slimme manier als een merk zichtbaar worden. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf of kantoor helder en herkenbaar van jou is.

Als een sign- en conceptmaker denken wij op een ‘smart’ manier mee over jouw visuele communicatie. Van een creatief idee tot de volledige aankleding van een gebouw, binnen en buiten. Dit noemen we kortweg: “We Dress Your Building.” In onze projecten van complete interieur inrichting tot aankleding aan de buitenkant, hebben wij het niet over ‘materialen’ of ‘producten’, maar kijken wij naar de voordelen voor jou.

SMART Kernwaarden

De SMART kernwaarden zijn leidend in de werkwijze van LBS. Het is het kompas van de organisatie en aanpak.”

Samenwerken
Wij zien onszelf als onderdeel van het team, waarbij jij de belangrijkste teamspeler bent. LBS heeft de kennis en specialisten in huis om jouw project tot een succes te maken.

Meedenken
Elke project start met een idee. Een idee dat ongetwijfeld meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft. Wat wil jij bereiken? Wij denken met je mee. Zo vinden wij samen met jou de ideale oplossing.

Ambitieus
Streven naar een goed resultaat. Wij zijn doorzetters. En geven niet snel op. We zijn er op gefocust jouw plan te realiseren en gaan graag die uitdaging aan. Samen werken we jouw creatieve idee uit.

Realistisch
Creatieve oplossingen zijn prachtig, maar ze moeten wel realistisch zijn. Bij LBS hebben wij een praktische insteek. We snappen de markt en weten heel goed dat elke geïnvesteerde euro ook terugverdiend moet worden.

Tijd
Maak kennis met de flexibiliteit van LBS. Wij houden van duidelijkheid, open communicatie en korte lijnen. Geen dagen wachten op een antwoord of een aanpassing, maar een snelle reactie zodat jij ook door kan gaan. Met minimale overlast leveren wij een project af binnen de afgesproken tijd.

Doel van LBS

Het doel van LBS is om ieder project op een unieke en persoonlijke wijze aan te pakken. Met als gewenste situatie een meer dan tevreden opdrachtgever en een voor allen positief projectresultaat. Een jarenlange relatie met een gezamenlijke gunfactor als uitgangspunt. Het is de sleutel om succesvol te kunnen samenwerken.

LBS Projecten is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 085-7325707 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf