KortVeen Reclame

Steenbakkerstraat 15, 2222 AT Katwijk

Niets is ondenkbaar bij de specialist in binnen- en buitenreclame

KortVeen Reclame laat de uitstraling van uw gevel naadloos aansluiten bij het pand en uw huisstijl. De gevel van uw bedrijfs- of winkelpand is de eerste aanblik van uw onderneming, het visitekaartje van uw bedrijf. U maakt er uw eerste indruk mee, bij uw huidige en uw toekomstige relaties.  We maken gevelreclames die stuk voor stuk uniek zijn.

Waar staan wij voor

De buitenkant van uw bedrijf is uw visitekaartje. Maar ook de binnenkant is, naast een prettige werkomgeving, net zo belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. De sfeer moet aansluiten bij uw imago, zodat uw klanten zich er prettig voelen. Wij brengen huisstijlelementen en sfeerbeelden in uw interieur aan die deze merkbeleving versterken. Heeft u al eens gedacht om uw ontvangstruimte te verfraaien met een bijzondere decoratie of een huisstijlelement? Of een fotowand in de vergaderruimte? Een decoratie op glas? De huidige printtechnieken maken ook veel andere mogelijkheden denkbaar. Onze uitgangspunten bij elke opdracht zijn: creativiteit, flexibiliteit, snelheid, korte lijnen en oplossingsgericht te werk gaan.

Over KortVeen Reclame

Op onze locatie hebben we de beschikking over een uitgebreid machinepark, een grote constructiewerkplaats en een verfspuiterij. Kom eens langs! Wij leiden u graag rond en laten u meteen zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van binnen- en buitenreclame. KortVeen Reclame is een optelsom van zestig jaar ervaring op het gebied van signing.

Wij ontwerpen en maken gevel- en lichtreclames, verzorgen de bewegwijzering in en rond uw bedrijf of winkel. Met gemak beletteren we voor u een heel wagenpark. Uw identiteit komt ook in uw kantoor of winkel tot leven door fotowanden of glasdecoraties terug te laten komen in het interieur.

Wij ontwerpen huisstijlen en brengen deze aan op gevels, daken, wanden, reclamezuilen, reclameborden en op personenauto’s en vrachtwagens. En we kunnen ze met allerlei verschillende materialen maken. Raambelettering van folie, lichtreclame met aluminium frame, speciale letters voor buiten met ledverlichting (doosletters genoemd vanwege de diepte die gelijk is aan een schoenendoos) en freesletters die uit kunststof of sandwich materiaal worden vervaardigd. Niets is ondenkbaar bij KortVeen Reclame, uw specialist in binnen- en buitenreclame.

Onze klanten

ESA ESTEC · Fugro · Heiploeg · ICT room· Limes · Meesterbakker Uljee · Warmteservice.

KortVeen Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 071-4030581 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf