Koggel Reclame B.V.

Brink 6, 7731 TG Ommen

Koggel Reclame

Opvallende visuele communicatie voor onderwijsinstellingen, (semi) overheid en bedrijfsleven.

Ons belangrijkste doel: uw organisatie helpen uw communicatiedoelstellingen te behalen door communicatie uitingen die opvallend en aantrekkelijk zijn. En u hierbij te adviseren en te ontzorgen.

Als organisatie met een publieksfunctie wil je gezien worden.
Of je nu veel of af-en-toe wordt bezocht door leerlingen, consumenten of bedrijven, mensen willen weten waar ze aan toe zijn. Waar ben je gevestigd? Wat kan ik daar verwachten? Hoe vind ik daar de weg? Waar moet ik op letten? Het zijn stuk voor stuk vragen die mensen hebben en die je ter plekke wilt – of zelfs moet – beantwoorden. Koggel adviseert over alle fysieke, visuele reclame en signing. Communicatieuitingen op, in en rond gebouwen en op wagenparken. Koggel bedenkt en voert uit. Opvallend, glashelder en in lijn met je corporate identity.

Uw corporate identity wordt verder ondersteund door alle uitingen die Koggel kan realiseren in uw binnen- en buitenruimte. Gevelreclame voor een goede zichtbaarheid. Bewegwijzering. En interieur-uitingen die uw identiteit bevestigen aan uw bezoekers, medewerkers en indien u een onderwijsinstelling bent ook aan uw scholieren en studenten.
Wij adviseren en realiseren elke vraag voor welke binnenruimte dan ook.

In praktijk werken we veel voor facilitaire teams bij onze opdrachtgevers, maar ook marketing- en communicatie afdelingen weten ons te vinden.

Meer weten? Bel 0529-469200 of stuur een mail naar gino@koggelreclame.nl.

Koggel Reclame B.V. is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0529-469200 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf