Kluitshofweg 11A, B-3960 Bree

InSignity

InSignity is een jong & dynamisch bedrijf dat opgericht is in 2014. We zijn actief in de signsector sinds 2001, omwille hiervan streven wij dus ook naar hoogstaande kwaliteit & klanttevredenheid. We begeleiden u graag verder met al uw projecten, dit kan gaan van belettering of een full wrap (single color of full colorprint design) van uw (bestel)wagen tot bedrukken van al uw textiel. Onze ervaring en vakbekwaamheid staan in voor kwaliteit & garantie.

Onze stempel in de signwereld is het naadloos wrappen van uw bestelwagen, hierdoor zijn er geen overlappingen zichtbaar om de 120cm!
Ook carwrapping wordt tot in de puntjes afgewerkt, nauwelijks te onderscheiden van spuiten. Bij aflevering wordt de wagen nog voorzien van een extra coating, zodat vuil zich minder snel hecht op het oppervlak.

U kan bij ons terecht voor:
-het wrappen van uw wagen (halve/full wrap, single color of full colorprint/design).
-paint protection films van uw wagen.
-het tinten van uw ramen.
-het tinten van uw lampen.
-chromedelete.
-beletteringen.
-folders, naamkaartjes en brochures.
-verschillende aluframes met spandoeken.
-spandoeken voor uw vrachtwagen.
-bedrukkingen van textiel.

Kom ons folieparadijs eens bezoeken en ontdek ons volledig aanbod! Wij geven één jaar garantie op alle plaatsingen. Iedere klant krijgt een persoonlijke aanpak bij de realisatie van zijn project, bij ons ben je geen nummer! Niet te vergeten hebben wij ook een vervangwagen ter beschikking, tot binnenkort!

InSignity is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 00-32-89-244455 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf