IMPRENTA Print Professionals

Industrieweg 11, B-2630 Antwerpen

 

IMPRENTA Print Professionals in Antwerpen, is een all round reclamebedrijf met een geweldige geschiedenis.

De reclametak van het bedrijf, opgericht in 1982 onder de naam Van Bortel & co, is de referentie voor reclame. Al 40 jaar werd er geïnvesteerd in nieuwe machines, nieuwe gebouwen en de uitbreiding van het team. Onze passie voor fotografie komt van het in 1992 opgerichte ASAP Photographic services. Dit Antwerpse fotolabo specialiseerde zich tot fotoprints op groot formaat. Ook hier worden de digitale printtechnieken tot op de dag van vandaag verbeterd tot ongeziene resultaten op alle formaten. Van Bortel & co en ASAP bundelen hun krachten in IMPRENTA, maar blijven trouw aan principes van service, snelheid, ecologie en super-kwaliteit.

Onze toonzaal kan u bezoeken op het adres Industrieweg 11, Aartselaar. Hier bent u steeds welkom voor al uw vragen en interesses. Imprenta denkt innovatief, handelt oplossingsgericht en in functie van onze klanten. Ambitieus staan wij klaar om uw project van A tot Z uit te voeren tot een fantastisch resultaat.

U kan bij ons terecht voor: autobelettering, reclamepanelen, spandoeken, kleefletters, signalisatie, en nog veel meer. Maar ook voor fotografie en grafisch ontwerp kan u terecht bij ons. Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde website voor ons volledig assortiment.

IMPRENTA Print Professionals is een door SIBON Erkend Signbedrijf.
Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via één van de knoppen onderaan.

Contactgegevens
Telefoonnummer: 0032 3 360 84 33
Website: imprenta.be

Stuur een e-mail Bel 00-32-33-608431 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf