Ravenswade 122, 3439 LD Nieuwegein

Haco lichtreclame: Wij zorgen voor uw goede naam.
Of u nu op de snelweg, op het industrieterrein of in de winkelstraat om u heen kijkt; de kans is groot dat u minstens één lichtreclame van Haco kunt zien. We hebben door de jaren heen al heel wat klanten aan mooie lichtreclame mogen helpen en zodoende zijn de producten van Haco tegenwoordig praktisch overal te vinden. Niet alleen in Nederland maar ook in België, Luxemburg en Duitsland zorgen we voor uw goede naam. Daar zijn we best een beetje trots op.

Een betrouwbare partner voor iedere opdrachtgever.
Haco lichtreclame is een flexibele organisatie die steeds nieuwe en creatieve oplossingen bedenkt om uw naam zichtbaar te maken. Toch zijn enkele waarden bij ons in beton gegoten: We houden van een no-nonsense aanpak en gaan altijd voor kwaliteit. Haco is een betrouwbare partner voor iedere opdrachtgever. Kleine retailers, grote ketens, multinationals; allemaal weten ze de weg naar Haco te vinden. Met een breed scala aan standaard- en op maat gemaakte producten bestrijkt Haco praktisch de hele markt.

Controle van begin tot eind.
Haco lichtreclame verzorgt het hele proces in eigen huis. Vanaf het ontwerp tot de vergunningaanvraag en daarna van productie en montage tot onderhoud. Dat maakt dat u kunt rekenen op kwaliteit en steeds kunt meekijken met de ontwikkeling van uw product. Door korte lijnen zijn we constant in overleg en dat zorgt voor uitgebalanceerde producten, gemaakt van hoogwaardige materialen en goed uitgedachte constructies.

Vragen of een goed idee? Bezoek ons voor een goed gesprek.
Er is veel te vertellen over onze producten. Onze collega’s kunnen u op weg helpen als het gaat om een ontwerp, materiaalkeuze, aanvragen van vergunningen en onderhoud. Tegelijkertijd zijn we benieuwd naar uw wensen en ideeën en hoe we u daar het beste bij kunnen helpen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een afspraak op locatie, of kom langs bij ons in Nieuwegein. Met een showroom, een echte neonafdeling en volop productiefaciliteiten is er altijd genoeg te zien.

Haco lichtreclame is een door SIBON Erkend Signbedijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.

Gerealiseerde projecten: