Klavermaten 65-10, 7472 DD Goor

Maak kennis met E-Design & Styling in Goor

E-Design & Styling in Goor is een creatief signbedrijf waar met vakmanschap mooie en duurzame visuele communicatie wordt gemaakt. Dat kan een enkel object zijn of een grootschalige (re)styling.

Onze specifieke toegevoegde waarden zijn: een sterk design presenteren, een efficiënte productie en sterk in logistieke organisatie.
En we kunnen meer. Wij hebben een breed scala aan productietechnieken en de mogelijkheid om vele verschillende soorten materiaal toe te passen. Zo kunnen wij allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Ons montageteam kan in kantoren en winkels XL fullcolordecoraties aanbrengen, of zelfs buiten op grote hoogte gevel- of lichtreclame monteren.

Wat doen wij

In eigen beheer worden o.a. borden, autobeletteringen en textielbedrukkingen geproduceerd. Ook wordt binnen E-Design & Styling de textielborduring uiteraard in eigen beheer geproduceerd.

Daarbij staat veilig werken conform de ARBO-richtlijnen voorop en beschikken onze medewerkers ook over een VCA-diploma.

Het ontwerpen of restylen van een huisstijl behoort eveneens tot de mogelijkheden. E-Design & Styling verzorgt dan het totaalpakket; van logo tot drukwerk, van (auto)belettering tot bedrijfskleding.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het laten ontwerpen van een interieur of stand. Door goede contacten met interieurbouwers worden deze projecten ook vakkundig uitgevoerd.

Kortom: E-Design & Styling levert producten die aan uw wensen en kwaliteitseisen voldoen.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. E-Design & Styling brengt dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maken graag eerst kennis met elkaar om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

E-Design & Styling is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via een van de buttons onderin.