tt. Melissaweg 61, 1033 SP Amsterdam

DVC Sign | Dokkumer Vlaggen Centrale

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC Sign, onderdeel van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid.

Van onze brandmasters mag je dus verwachten dat jouw product wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!

MAKING BRANDS VISIBLE

Bij DVC Sign zijn wij gespecialiseerd in indoor- en outdoor aankleding en projectmatige opdrachten zoals evenementen en beurzen. Advies op maat is daarbij een onderscheidende factor. Wij worden graag betrokken bij het creatieve proces om samen met jou tot een optimale presentatie te komen.

DVC is al jaren specialist in het bedrukken van reclamemiddelen op doek. Sinds 2017 zijn wij in samenwerking met Zeeman Reclamegroep gestart met het uitbreiden van haar assortiment met als belangrijkste doel om klanten te ontzorgen. Dit doen wij door het bieden van een breed assortiment producten én oprechte aandacht voor de klant. “De markt vraagt steeds vaker om een totaalpakket aan promotionele oplossingen. Voor deze complete visuele identiteit kunnen zij bij ons terecht, met een flinke dosis energie en enthousiasme erbij,” aldus Eric de Jong, sales manager van DVC. Een mooi voorbeeld van een traditioneel bedrijf dat door de jaren heen is blijven innoveren en nog steeds succesvol opereert in binnen- en buitenland.

Meer informatie? Kom langs bij onze vestiging in Amsterdam of stuur een mail: amsterdam@dvc.nl. Onze specialisten helpen je graag verder met maatwerk oplossingen op het gebied van signing!

///

DVC Sign, Amsterdam – onderdeel van de Dokkumer Vlaggen Centrale, Dokkum.
Kijk eens op dvc.nl en laat je inspireren!

///

Zowel de Dokkumer Vlaggen Centrale als DVC Sign is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Neem contact met ons op via de buttons onderin.

Gerealiseerde projecten: