Hangarweg 2, 2241 TZ Wassenaar

DsignMarking

DsignMarking is een creatief full service bureau,

dat zorgt voor de visuele en fysieke doorvertaling van uw merk, van concept tot realisatie.

Wij vertalen merken naar media. Winkelgevels, kantoorramen, glaswanden, bedrijfsvloeren, bewegwijzeringsborden, wagenparken; wij begrijpen als geen ander dat ieder oppervlak, ieder object en iedere ruimte een middel is om de identiteit van bedrijven en organisaties te manifesteren. Bij elke opdracht zetten we ons daarom voor 100% in om de boodschap van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk over te brengen. Daarvoor willen we maatwerk bieden. Technische en/of creatieve oplossingen toegesneden op uw specifieke vraag én passend bij uw merk. Make your mark.

Elk oppervlak biedt een ‘opportunity’. Een kans voor bedrijven om hun merkidentiteit te benadrukken en naar buiten toe uit te dragen. Daarom vinden wij het doel van onze opdrachten net zo belangrijk als de uitvoering. Het beeld moet kloppen met de boodschap.

Om die koppeling te maken kunnen we putten uit meer dan 30 jaar ervaring en een stevig netwerk van ondersteunende knappe koppen. Zo ontwikkelen we ideeën, adviseren we onze klanten en zetten we creatieve concepten om in praktische en concrete toepassingen. Van concept tot realisatie.

DsignMarking is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 070-5119999 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf