Cito Dartli

Moezelhavenweg 4, 1043 AM Amsterdam

Even voorstellen:

Cito Dartli is een allround grafisch en Sign bedrijf.

Cito is opgericht in 1934 op de Noordermarkt in Amsterdam. De lichtdruk van toen is inmiddels digitaal ingehaald en bestaat alleen nog uit plotten, scannen en kopiëren van de bouwtekeningen, wat nog steeds onderdeel uitmaakt van de dagelijkse bezigheden.

Dartli is in 1968 opgericht op de Rijnstraat in Amsterdam, begonnen als lichtdrukkerij, maar inmiddels uitgegroeid tot een allround grafisch en signbedrijf.

Vanaf 01-01-2020 zijn Cito en Dartli samen Cito Dartli, gevestigd op drie locaties: Prinsengracht 405 en Moezelhavenweg 4 in Amsterdam, en Nijverheidsweg 60-67 in Amersfoort.

Sedert vele jaren houdt Cito Dartli zich actief bezig met SIGN en RECLAME, denk hierbij aan printen op plaatmateriaal, contour snijden, stansen, frezen, gevel/raam- en autobelettering. Uiteraard monteren we ook op locatie.
Cito Dartli is werkzaam zowel regionaal als landelijk.

Onze kernactiviteiten:

Cito Dartli is uw betrouwbare partner voor al uw SIGN, REPRO, MONTAGE, PRINT en RECLAME werkzaamheden, waar service en kwaliteit in combinatie met snelheid hoog in het vaandel staan.
Wij hechten veel waarde aan directe communicatie met onze relaties aan de hand van productinformatie vanuit onze showroom.
Hiermee trachten wij tot een goed voorstel te komen en zal resulteren tot een mooi eind product, en dus een tevreden klant. Zeker als het ook gaat om kleine en grote opdrachten.

Dagelijks werken wij binnen ons team uitsluitend met A-kwaliteiten materialen, zoals 3M en Avery. Deze materialen worden verwerkt op o.a. Solvent en UV printers.
Op de Zund snij- freestafel worden deze verder verwerkt en kunnen wij tevens de meest creatieve uitingen produceren en bedenken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld displays, verpakkingen, doosjes en plaatmaterialen in allerlei contouren.
Gevel/raam- en autobelettering worden door eigen medewerkers/montagedienst uitgevoerd. Hiermee creëren wij korte lijnen, hoge mate van service en daarmee “alles onder één dak”

Verwacht u dus service, kwaliteit, korte lijnen en een kopje koffie, dan bent u bij Cito Dartli in Amsterdam en Amersfoort aan het juiste adres.
WIJ HETEN U VAN HARTE WELKOM!

Cito Dartli is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 020-4941364 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf