Brouwer Sign

Communicatieweg 2, 3641 SE Mijdrecht

Brouwer Sign in Mijdrecht is opgericht door Paul Brouwer, een signmaker in hart en nieren met meer dan 25 jaar ervaring in Sign.

Paul heeft destijds de liefde voor het vak van huis uit meegekregen (zijn ouders hadden een schildersbedrijf) en is na zijn opleiding aan de Nimeto in Utrecht het vak gaan leren bij reclameschilder Matthijs de Goederen uit Woerden. Inmiddels is hij alweer 20 jaar zelfstandig. Tegenwoordig is zijn signbedrijf gehuisvest in het pand van Haaxman Lichtreclame en heeft daar een intensieve samenwerking mee. Neemt niet weg dat Brouwer Sign zich toespitst op belettering, autoreclame, interieurdecoratie, maar uiteraard de lichtreclame en aluminiumconstructies niet uit de weg gaat.

Allround signbedrijf

Het bedrijf in Mijdrecht is een allround signbedrijf met 10 man personeel, een eigen ontwerper, projectbegeleider en signmakers voor het binnen- en buitenwerk. Men heeft een grote werkplaats, applicatieruimte, een HP latex printer en natuurlijk een plotter. Het bedrijf heeft net haar huisstijl vernieuwd wat onder meer te zien is aan de twee servicebussen.

Paul heeft als service-lid van SI’BON al jaren zitting in de Signmakers Vakraad van SI’BON en vertegenwoordigt daar de service-leden die bij SI’BON zijn aangesloten.

Brouwer Sign is een door SI’BON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons onderin.

Stuur een e-mail Bel 0297-383350 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf