Blomsma SignCompany

Storkstraat 1-3, 2722 NN Zoetermeer

Uw deskundige partner voor al uw reclame- belettering- en decoratieprojecten

Blomsma SignCompany is reeds 30 jaar actief met diverse vormen van signing en andere vormen van visuele communicatie. Door onze samenwerking met de andere divisies binnen de Blomsma Groep hebben wij voor iedere toepassing een passende oplossing.

Blomsma SignCompany is onderdeel van de Blomsma Groep: een groot bedrijf! Ook voor de kleinere opdrachtgevers is dit prettig. Enerzijds genieten zij van onze grote professionaliteit. Anderzijds krijgen zij van onze vaste orderbegeleiders de volle aandacht. Van aanvraag tot oplevering hebben zij hun vaste contactpersoon. Alle communicatie verloopt via korte lijnen.

Bij alle projecten adviseren en versterken Blomsma-medewerkers van verschillende afdelingen elkaar. Zij vullen elkaar aan in vakkundigheid en productassortiment. Voor grote projecten formeren wij strategische projectteams. Belangrijk is dat opdrachtgevers bij de Blomsma Groep de juiste en voor hen vertrouwde contactpersonen hebben. Wij zien dit als een belangrijke voorwaarde om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Zo leveren wij conform planning de juiste kwaliteiten en voldoen al onze oplossingen aan de vereiste garantievoorwaarden.

Dagelijks werken wij met allerlei soorten zelfklevend vinyl en folie van gerenommeerde fabrikanten zoals 3M en Avery. Daardoor kennen wij alle toepassingsgebieden en kwaliteiten van het materiaal. Fabrikanten betrekken ons graag als deskundige uitvoerende partij bij het testen van hun materialen. De Blomsma Groep behoort met de status “Platinum” in het nieuwe 3M Select Graphic Provider-programma tot het hoogste niveau in het selecte gezelschap van slechts 3 signbedrijven in Nederland. Door onze nauwe samenwerking met Avery en 3M zijn wij in staat grote risicovolle opdrachten onder langdurige garantie aan te nemen.

Blomsma SignCompany is een door SIBON Erkend Signbedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de buttons bovenaan.

Stuur een e-mail Bel 079-3301000 Bezoek onze website

Gerealiseerde projecten:

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf