3TAC

Maaskade 5, 5347 KD Oss

Voor Unieke Reclame-oplossingen, Kies 3TAC

Bij 3TAC is reclame ons ambacht. Of het nu gaat om een opvallend reclamebord, een verleidelijke geveltekst, stralende lichtreclame, sfeervolle interieurdecoratie, of zelfs pakkende autoreclame, ons bedrijf is uw ideale partner. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van diverse reclame-uitingen. Onze expertise reikt verder dan slechts het maken van reclame; het omvat ook het selecteren van de juiste materialen en de nauwgezette montage.

Ons ervaren en toegewijde team staat klaar om uw reclameverlichtingsproject van begin tot eind te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en innovatieve aanpak kunnen we alles aanbieden, van traditionele neonverlichting tot moderne LED-reclameborden. We zijn al twee decennia toonaangevend in creatieve en vernieuwende lichtreclame.

Grootformaat printen

Bovendien zijn we pioniers op het gebied van grootformaat printen. Of u nu een enorme afbeelding van 16 x 5 meter nodig heeft of zelfs een bisonyl doek van 110 x 60 meter, wij kunnen dit snel voor u realiseren, dankzij onze state-of-the-art printers die tot 600 m² per uur kunnen produceren. We zorgen er ook voor dat de montage vakkundig en verantwoord wordt uitgevoerd.

Heeft u een uitdagende opdracht of zoekt u een gespecialiseerde oplossing? Dat is waar 3TAC excelleert. Creatieve puzzels, op maat gemaakte projecten, last-minute klussen en duurzame lichtreclame-oplossingen zijn onze specialiteiten. Bij 3TAC leveren we topkwaliteit en service.

Wij ontwerpen, produceren en installeren elke vorm van lichtreclame, van verfijnde aluminium lichtletters tot opvallende lichtbakreclame, zowel voor gevels als interieurs. We gaan tot het uiterste om technische mogelijkheden te verkennen, vergunningen te regelen en de juiste materialen te kiezen. Ons ontwerp, productie en montage zijn altijd maatwerk en voldoen aan de hoogste normen in de branche. Bij 3TAC maken we het verschil zichtbaar.

Certificeringen en Toewijding aan Duurzaamheid

3TAC is trots op haar certificeringen en kwalificaties, waaronder MVO prestatieladder niveau 3, NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA1 en lichtreclame conform BREEAM. We hebben interne lichtdeskundigen die technisch lichtbeheer beheren (UNETO-VNI). Bovendien zijn we toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We gebruiken materialen zoals hout, metaal, glas en PVC-vrije kunststoffen en maken gebruik van XL-printtechnieken met milieuvriendelijke watergedragen inkten. Bij 3TAC zorgen we ervoor dat zelfs in uw pand geen onaangename luchtjes ontstaan.

Samenwerking en Vertrouwen

Bij 3TAC begrijpen we dat vertrouwen cruciaal is voor een succesvolle samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf. Daarom beginnen we niet zomaar met een offerte. We maken graag eerst kennis met elkaar, zodat we uw ideeën en wensen kunnen omzetten in een indrukwekkend ontwerp en uitvoering.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van lichtreclame en visuele marketing en branding? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via de bovenstaande contactmogelijkheden.

3TAC is een erkend signbedrijf door SIBON, uw betrouwbare partner voor reclame met impact.

Stuur een e-mail Bel 0412-628862 Bezoek onze website

SI’BON is dé Branche-organisatie en certificeert signbedrijven met het keurmerk Erkend Signbedrijf