Waarmee kunnen we u helpen?

Het zijn onoverzichtelijke tijden. Niemand kan op dit moment voorspellen wat er morgen gebeurt, maar als ondernemers kijken wij naar de oplossingen.

 

De economie moet zoveel mogelijk doordraaien om de continuïteit te behouden. Ook de bij SI’BON aangesloten signbedrijven zetten hun dienstverlening graag voort en blijven graag met u samenwerken, alle hygiëneregels in acht nemend.

 

Heeft u stickers nodig om duidelijk te maken dat ook in uw bedrijf maatregelen zijn genomen? Signbedrijven ontwerpen en maken ze.
Kunststof raampanelen nodig om de kassières te beschermen? Signbedrijven leveren maatwerk en plaatsen ze.

 

Ziet u het niet zitten de auto voor een belettering bij het signbedrijf te brengen, prima dan wordt hij opgehaald. Ook montagewerk op locatie kan in deze tijden juist heel goed passen. Weinig tot nagenoeg geen mensen in en om het gebouw, geeft de montagemedewerkers de ruimte om met inachtneming van alle hygiëneregels veilig en verantwoord wanden te decoreren, gevelreclame aan te brengen en bewegwijzering te plaatsen.

 

Zij komen met niet meer dan twee personen tegelijk, zij schudden geen handen, houden gepaste afstand van minimaal 1,5 meter, desinfecteren hun handen en zorgen ervoor dat de schade voor het bedrijfsleven niet groter wordt en we allemaal gewoon verder kunnen.

 

De signbedrijven steken graag de handen uit de mouwen. Ook nu!