VKF RENZEL │ CONSTRUCT bouwsysteem van aluminium vierkantprofielen

Licht, stabiel en good looking

Het CONSTRUCT aluminium vierkantprofielsysteem is een licht, stabiel systeem met een aantrekkelijke uitstraling. Bestaande uit vierkante buizen van hoogwaardig aluminium in combinatie met zwarte of grijze verbindingsstukken. Als producent vervaardigen wij veel elementen geschikt voor winkelinrichtingen zoals bijvoorbeeld rekken, productverdelers of displays. Wij leveren complete systemen, basisframes, losse profielen, verbindingsstukken en accessoires.

Eindeloze mogelijkheden

Door de hoge stabiliteit en het eenvoudige uiterlijk zijn deze aluminium vierkantprofielen geschikt voor constructies in welke afmeting dan ook. De zilveren of zwarte aluminium profielen kunnen op verschillende manieren worden gekoppeld met de verbindingsstukken. Naast de klassieke haakse vormen kunnen ook scharnierende verbindingsstukken worden gebruikt om daarmee modellen in een gewenste hoek te realiseren. De scharnierverbinders hebben twee traploos verstelbare armen die op een hoek van 0° tot 190° kunnen worden ingesteld.

Onze verbindingsstukken bieden eindeloze mogelijkheden bij het construeren van uw ontwerpen. U kunt de verbinders verkrijgen met een verschillend aantal uitgangen, in verschillende hoeken en met extra haakse uitgangen. Bovendien kunt u bij de keuze van de buis kiezen uit verschillende lengtes en diktes. Deze zijn niet alleen van invloed op de grootte van het ontwerp, maar ook op de stevigheid.

Kant-en-klare displays en combinaties met andere series

Naast de losse elementen leveren wij ook complete, kant-en-klare modellen. Naast bijvoorbeeld kweekkassen, displays voor manden of tafelframes is ons ruime assortiment aan aluminium displays het ontdekken waard. Als producent met vele jaren ervaring produceren wij niet alleen dit aluminium CONSTRUCT-systeem, maar ook vele andere series.

Onze eigen productie biedt de mogelijkheid om series met elkaar te combineren. De combinatie met onze FlexiSlot lamellenwand bijvoorbeeld is bijzonder populair. De lamellenwand maakt een vrije vormgeving als productdrager mogelijk door er naar wens accessoires aan te bevestigen.

Neem contact op

Wilt u weten of hetgeen u in gedachte heeft ook uitvoerbaar is met CONSTRUCT profielen?
Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en de ideeën en wensen die er bij u leven om te zetten in een uitvoerbaar concept.

+31 (0) 315 65 99 99
verkoop@vkf-renzel.nl