Gripp organiseerde in samenwerking met brancheorganisatie SI’BON een dynamische gebruikersdag vol interactie en ideeënuitwisseling. De dag stond in het teken van het betrekken van professionals uit de signbranche bij de ontwikkeling van Gripp-software, een tool die essentieel is voor offertes, projectbeheer, planningen en facturatie in de sector.

Ondanks regelmatige updates blijft software altijd in ontwikkeling. SI’BON en Gripp bundelden hun krachten om deze speciale dag te realiseren, gericht op het verfijnen van de gebruikerservaring. In de Hilvaria Studio’s kwamen zo’n 25 gebruikers bijeen om hun ideeën en suggesties te delen, voortbouwend op eerdere voorstellen voor verbetering.

Het programma bood alle aanwezigen de kans om hun stem te laten horen, met een beperkt aantal deelnemers om kwalitatieve interactie te waarborgen. In de werkgroepen werd dieper ingegaan op mogelijke verbeteringen, waarna Gripp direct aangaf welke suggesties haalbaar waren voor implementatie. Het resultaat? Een lijst met concrete aanbevelingen voor toekomstige ontwikkeling.

Deze gebruikersdag was niet alleen een platform voor discussie en input, maar ook een toonbeeld van de vruchtbare samenwerking tussen Gripp, SI’BON en de signbedrijven die ermee werken. Een dag vol energieke gesprekken en nuttige inzichten, die ongetwijfeld grote voordelen zal opleveren voor de gebruikers.