Elk jaar brengt SI’BON signbedrijven en leveranciers bij elkaar om het nieuwe jaar in te luiden, vakinformatie uit te wisselen en te netwerken. Dit Kick-off event wordt telkens op een andere inspirerende locatie gehouden. Deze keer bij automuseum Visscher Classique in Buren, vol met prachtige oldtimers.

Tijdens het event werden de aanwezigen geïnformeerd over ontwikkelingen in de signsector, gebaseerd op een eigen brancheonderzoek van SI’BON. Gastspreker Jeroen van der Most hield een fascinerend betoog over de vele mogelijkheden van kunstmatige intelligentie bij het ontwerpen van objecten. Deskundigen vertelden over de praktische gevolgen van de veranderende regelgeving voor bedrijfswagens en hoe daarop voor te sorteren, en hoe je als klein bedrijf slim en praktisch kunt omgaan met duurzaamheidseisen.

Interessant was ook een minibeurs van bij SI’BON aangesloten leveranciers. Netwerken staat tijdens het Kick-off event centraal en dat werd in voldoende mate gefaciliteerd. Dit alles viel samen met de bijzondere ambiance en verzorgde catering, goed in de smaak.