“Met techniek meer rendement”

Seminar Isca Foto 3“Techniek en Rendement”Onder deze noemer organiseerde SI’BON op 17 september een goed bezocht seminar bij aangesloten leverancier Isca in Hoevelaken.

 

Na een warm buffet en een welkomstwoord van Ron van Rijssel van SI’BON werden een aantal handige tools gepresenteerd, waarmee veel tijd te besparen is en de kans op fouten aanmerkelijk wordt gereduceerd. De insteek hiervan was ‘met techniek meer rendement’.

Een voorbeeld hiervan is het gebruik van laserapparatuur, waarmee door één persoon snel en nauwkeurig afstanden bepaald kunnen worden maar ook hoogtes en oppervlaktes kunnen worden berekend. Bovendien kunnen verkregen data ook automatisch via bluetooth naar smartphone of tablet worden gestuurd.
Andere handige tools die werden gepresenteerd waren een heteluchtpistool (uit te voeren met temperatuurmeter) en een infraroodstraler. Beide gereedschappen zijn te gebruiken om de folie bij het carwrappen snel en gemakkelijk op temperatuur te brengen.

Ter afsluiting en completering van het seminar konden de aanwezigen nog een kijkje nemen in het magazijn en de showroom van gastbedrijf Isca.
Al met al een geslaagde en leerzame avond.

 

Bron: www.Sign.nl, Wouter Mooij